Στον ΑΠΟΕΛ ο Μπερτόλιο (pic)

Στον ΑΠΟΕΛ ο Μπερτόλιο (pic)

Αύγουστος 23, 2016 - 15:01
0 σχόλια

Η Λευκωσία και το ΑΠΟΕΛ είναι ο νέος ποδοσφαιρικός προορισμός της καριέρα του ο πρώην άσου του Αστέρα Τρίπολης Φακούντο Μπερτόλιο όπως έκανε γνωστό η Κυπριακή ομάδα.

Ο Αργεντινός μέσος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου στον Αστέρα Τρίπολης με το ΑΠΟΕΛ να αγοράζει τα δικαιώματα του από τους Ουκρανούς και να τον κάνει δικό του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα την περσινή σεζόν Αστέρας Τρίπολης και ΑΠΟΕΛ είχαν βρεθεί αντίπαλοι στους ομίλους του Europa League  με τον Αργεντινό να χρίζεται σκόρερ στην νίκη της αρκαδικής ομάδας επί των Κυπρίων στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με 2-0 στις 5 Νοεμβρίου 2015 όντας αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη για τον Αστέρα στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την μεταγραφή του Φακούντο Μπερτόλιο

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Facundo Daniel Bertoglio.

Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο βάσει συμμετοχών.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει επίσης καταλήξει σε συμφωνία με την FC Dynamo Kyiv, για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με ελευθέρα μετεγγραφή.

Ο ποδοσφαιριστής έχει επιλέξει να αγωνίζεται με τον αριθμό 10.

Ο Facundo Daniel Bertoglio θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας."

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.