Στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας ο Παναρκαδικός

Στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας ο Παναρκαδικός

Μάρτιος 11, 2020 - 18:17
4 σχόλια

Ο Παναρκαδικός σε έναν αγώνα τυπική διαδικασία μετά το 0-5 του πρώτου ημιτελικού στον Άγιο Ανδρέα επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι στον επαναληπτικό της Τρίπολης με 1-0 και έτσι σφράγισε το εισιτήριο του για τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης του Παναρκαδικού με τις Βρασιές πέτυχε ο Κεσίδης ενώ αυτό ήταν και το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει στον τελικό του εφετινού θεσμού την Τεγέα.

Ο Θανάσης Στάικος άνοιξε το ροτέισον και έδωσε ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με μικρότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα ενώ από την πλευρά τους οι Βρασιές έδειξαν το ανταγωνιστικό τους πρόσωπο και χάρηκαν την συμμετοχή τους που έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό του θεσμού.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Οι Βρασιες το παλεψαν με αξιοπρεπεια,και πολυ καλη εμφανιση.Μπραβο τους για το ηθος και την αμιλλα ,και να συνεχισουν παντα ετσι.

Παίδες Παναρκαδικοί πολύ μας τα λέτε με την ομάδα,αλλά τόσα χρόνια ΤΙΠΟΤΑ,έλεος ποια! κοιτάτε και γύρω σας. Παρκάρετε τα αισθήματά σας !

Εδώ ο κόσμος καίγεται και θα ασχοληθούμε με τους "11 λεβέντες απ' την Ντρομπολιοτσά" του καλαμοκαβαλάρη Γαρούφαλλου. Ήμαρτον, που λέει κι ο Γεωργίου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.