«Sunshine on Leith» - Αυτή είναι η κερκίδα της Χιμπέρνιαν (pics,vid)

«Sunshine on Leith» - Αυτή είναι η κερκίδα της Χιμπέρνιαν (pics,vid)

Ιούνιος 21, 2018 - 19:00
1 σχόλια

Οι φανατικοί οπαδοί των «Hibs» και η ατμόσφαιρα στο «Ίστερ Ρόουντ»

Η Χιμπέρνιαν είναι πιθανή αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στην 2η προκριματική φάση του Europa League αφού είναι το μεγάλο φαβορί στον πρώτο γύρο κόντρα στην αδύναμη Ρούναβικ από τους Νήσους Φερόες.

Η ''Hibs'' είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Σκωτίας αποτελώντας ένα κλασικό Βρετανικό club το οποίο μάλιστα έχει την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων του οι οποίοι έχουν τον τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να δίνουν το δικό τους σόου από την εξέδρα.

Φανατικοί, γεμάτοι πάθος για την αγαπημένη τους ''Hibs'', ενθουσιώδεις με πολλά χαρακτηριστικά τραγούδια ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές όπου τα πράγματα ξεφεύγουν με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα επεισόδιο στον τελικό του Σκωτσέζικου Cup με τους οπαδούς της Ρέιντζερς όπου βρήκε νικήτρια και Κυπελλούχο την ομάδα του Εδιμβούργου με 3-2.

Το Ίστερ Ρόουντ των 22. 421 θέσεων είναι πάντα, σε κάθε παιχνίδι της Χιμπέρνιαν σχεδόν γεμάτο με τους green funs του Λιθ να δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα για χάρη της αγαπημένης τους ομάδας τους μπαίνοντας στην εξίσωση των αγώνων και αυτοί με τον δικό τους βέβαια ξεχωριστό τρόπο.

Τα εντός έδρας παιχνίδια έχουν την μορφή της γιορτής για τους φιλάθλους της Χιμπέρνιαν οι οποίοι δεν σταματούν στιγμή να τραγουδούν και το γήπεδο με την εξαιρετική ακουστική που έχει ως γνήσια Βρετανική ποδοσφαιρική αρένα να μετατρέπεται σε ένα πράσινο ποτάμι.

Οι ''Hibs Funs'' εκτός από το Εδιμβούργο ακολουθούν παντού πιστά την ομάδα τους και μάλιστα με ιδιαίτερα μαζικό τρόπο είτε πρόκειται για αγώνες της Χιμπέρνιαν εκτός Σκωτίας είτε πρόκειται αναμετρήσεις εκτός έδρας.

Τα υψωμένα κασκόλ σε πράσινο και λευκό φόντο και το ''Sunshine on Leith'' που τραγουδάει όλο το γήπεδο είναι σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά που δημιουργούν οι ''Hibs Funs'' κάνοντας το Ίστερ Ρόουντ να δονείται κυριολεκτικά.

Σε περίπτωση που η Χιμπέρνιαν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και τον ρόλο του φαβορί κόντρα στην Ρούναβικ και βρεθεί τελικά στον δρόμο του Αστέρα όσοι αποφασίσουν από την Αρκαδία να κάνουν το ταξίδι στο Εδιμβούργο στις 26 Ιουλίου είναι σίγουρο πως θα είναι για αυτούς μια άκρως συναρπαστική και αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Όσοι δεν θα μπορέσουν να πάνε στην Σκωτία να δουν τον Αστέρα και να ζήσουν από κοντά την ατμόσφαιρα ενός τέτοιου γηπέδου θα έχουν την ευκαιρία στις 2 Αυγούστου να πάρουν γεύση από την πράσινη εξέδρα στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Δείτε στα βίντεο στιγμές από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο Ίστερ Ρόουντ και γνωρίστε καλύτερα τους funs της Χιμπέρνιαν.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 
Video: 

Sunshine on Leith Aberdeen v Hibernian Scottish Cup semi

Hibs fans - Sunshine on Leith/I'm on my Way - vs Hearts Feb 2016

Hibs fans sing Glory Glory


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Για δείξτε και τις κερκίδες του γηπέδου των Αρσενέικων.Τρεις κι ο κούκος.Κούκου κουκου κουκου...χα χα χα χα χα χα χα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.