Συγχαρητήρια επιστολή «Ορφέα» για την πιανίστρια Πόπη Ηλιάκη

Συγχαρητήρια επιστολή «Ορφέα» για την πιανίστρια Πόπη Ηλιάκη

Ιούλιος 01, 2016 - 13:32
1 σχόλια

Με το παρόν κείμενο θα θέλαμε ως ΔΣ της Χορωδίας ΟΡΦΕΑΣ Τρίπολης, να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας, στην πιανίστρια Πόπη Ηλιάκη για την απόκτηση Διπλώματος Πιάνου, με διάκριση Α’ Βραβείο.

Στις διπλωματικές εξετάσεις ερμήνευσε τα μουσικά έργα 1. Toccata and Fugue in D min (Bach, Johann Sebastian & Carl Tausig), 2. Sonata in D Minor, Pastorale (Domenico Scarlatti), 3. Piano Sonata No. 23 in F minor, Op. 57, Appassionata (Ludwig van Beethoven), 4. Ballade No.1, Op.23 (Frédéric, Chopin), 5. «Λαϊκοί Χοροί V» (Γεώργιος Πονηρίδης) και 6. Piano Concert Op.18, No.2 (Sergei R achmaninoff)

Η κα. Πόπη Ηλιάκη είναι βιολόγος (ΕΚΠΑ), με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εφαρμοσμένη βιολογία στην Ιατρική. Είναι κάτοχος πτυχίων πιάνου, έντεχνου τραγουδιού και ανωτέρων θεωρητικών (αρμονία, αντίστιξη, φούγκα) από το Ελληνικό Ωδείο, και διπλωματούχος πιάνου από το Τονικό Ωδείο Ιλισίων (καθηγήτριες Λούση Γεωργιάδη και Λυδία Χέλμη).

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και master classes με διεθνώς καταξιωμένους πιανίστες. Είναι καλλιτεχνικό μέλος και χορωδός της Χορωδίας “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης από το παιδικό, στο νεανικό και στο μικτό τμήμα του σωματείου μας. Για πάνω από μια 10ετία, από σπουδάστρια πιάνου ακόμα, συνόδευε στις εκδηλώσεις του “ΟΡΦΕΑ” Τρίπολης δείχνοντας ιδιαίτερο επαγγελματισμό και αφοσίωση στην άρτια απόδοση των μουσικών μερών. Την χρονιά 2012-2013 υπήρξε διευθύντρια του παιδικού τμήματος του “ΟΡΦΕΑ” καθοδηγώντας τις παιδικές φωνούλες σε αρκετά φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Της ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη και συνέχεια στις μουσικές διαδρομές που χαράζει.

Το ΔΣ της Χορωδίας ΟΡΦΕΑΣ Τρίπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.