Συγχαρητήρια Τσίπρα στη Μέρκελ

Συγχαρητήρια Τσίπρα στη Μέρκελ

Σεπτέμβριος 25, 2017 - 09:48
5 σχόλια

Τα συγχαρητήριά στην Άγκελα Μέρκελ για τη χθεσινή νίκη της στις γερμανικές εκλογές εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Η αλληλέγγυα και δημοκρατική Ευρώπη είναι σήμερα πιο σημαντική και αναγκαία από πότε. Όσοι πιστεύουμε σε αυτήν οφείλουμε, παρά τις διαφορές, να εργαστούμε μαζί για την εμβάθυνση και διεύρυνση των ευρωπαϊκών αξιών» έγραψε στην ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός.


5 Σχόλια

Δεύτε προσκυνήσωμεν και προσπέσωμεν Ψαλμός Ν' (50) Αυτό Χριστό τω Βασιλείκαι Θεό ημών.Ελέησόν με, ο Θεός, κατά το μέγα έλεός Σου, και κατά το πλήθος των οικτιρμών Σου εξάλειψον το ανόμημά μου. Επί πλείον πλύνον με από της ανομίας μου και από της αμαρτίας μου καθάρισόν με. Ότι την ανομίαν μου εγώ γινώσκω, και η αμαρτία μου ενώπιόν μου εστί δια παντός. σοι μόνω ήμαρτον, και το πονηρόν ενώπιόν σου εποίησα, όπως αν δικαιωθής εν τοις λόγοις Σου, και νικήσης εν τω κρίνεσθαί Σε.Αφιερωμένο στον κυβερνήτη μας.

Στα τέσσερα οι αριστεροί, τα κινήματα του δρόμου και οι αλληλέγγυοι. ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.