Συμμετοχή ΟΕΒΑ στην απεργία

Συμμετοχή ΟΕΒΑ στην απεργία

Νοέμβριος 27, 2014 - 08:54
0 σχόλια

Οι Επαγγελματίες, Βιοτέχνες ,Έμποροι και Αυτοκινητιστές έχουν αγγίξει τα όρια τους και αδυνατούν να διαχειριστούν πλέον τα βάρβαρα και αντικοινωνικά – εξοντωτικά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, μέτρα τα οποία οδηγούν στην απόλυτη φτώχεια, την καταστροφή και την απόγνωση μια ολόκληρη κοινωνία και οικονομία που τα τελευταία χρόνια «ψυχορραγεί».

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αρκαδίας υλοποιώντας την απόφαση του τελευταίου Δ.Σ. της 25ης Νοεμβρίου 2014 συμμετέχει στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει πανελλαδικά η ΓΣΕΒΕΕ για τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή, με συμμετοχή μελών στην κινητοποίηση της Αθήνας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση. Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για ζητήματα όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το ΚΕΑΟ, ΕΝΦΙΑ, κόκκινα δάνεια, χρηματοδότηση ΜΜΕ και άλλα, να ληφθούν σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/11/2014  ΣΤΙΣ 11 ΠΜ

“ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ”

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΕΒΑ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.