Συναντήσεις Τσιαμούλου σε Δικηγορικό Σύλλογο, Επιμελητήριο και πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics)

Συναντήσεις Τσιαμούλου σε Δικηγορικό Σύλλογο, Επιμελητήριο και πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics)

Μάιος 22, 2019 - 17:02
0 σχόλια

Χθες το πρωι μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης επισκέφθηκα τον Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης όπου με υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κος Γιάννης Αγγελάκος και μέλη του Συλλόγου.

Τους παρουσίασα το πρόγραμμα δράσεων μας και συζήτησα μαζί τους για την συνεργασία που θα πρέπει να έχει ο Δήμος με τον Δικηγορικό Σύλλογο. Όπως μου επισήμαναν, επιθυμούν να έχουν μια ουσιαστική σχέση με την νέα Δημοτική αρχή, στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια. Έπειτα επισκέφθηκα το Επιμελητήριο Αρκαδίας όπου μας περίμενε ο Πρόεδρος κος Γιάννης Τρουπής και μέλη του Δ.Σ. για να συζητήσουμε για τις νέες επιχειρηματικές προτάσεις μας. Τέλος, συναντήθηκα με αντιπροσωπία φοιτητών στο Πανεπιστήμιο και όπως είναι φυσικό τη συζήτησή μας μονοπώλησε το θέμα της υποβάθμισης του Πανεπιστημίου μας με την απομάκρυνση των σχολών που υπήρχαν στην Τρίπολη  

Με εκτίμηση
Γραφείο παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα"
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.