Συνάντηση Νίκα με τους εργαζομένους της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Συνάντηση Νίκα με τους εργαζομένους της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Οκτώβριος 03, 2019 - 16:38
3 σχόλια

Με την ανακοίνωση ότι θα τηρηθούν οι χρόνοι των τοποθετήσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου εκ μέρους του προέδρου του ΠεΣυ Μ. Σκαντζού ξεκίνησε η συνεδρίαση του Σώματος την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

Ακολούθως, συζητήθηκε η πρόταση του κ. Πετράκου περί αλλαγής του Κανονισμού λειτουργίας του ΠεΣυ, ώστε να μην διακόπτονται οι συνεδριάσεις μετά το πέρας πέντε ωρών από την έναρξή τους, προκειμένου να ολοκληρώνονται. Ο κ. Σκαντζός πρότεινε να δημιουργηθεί μια επιτροπή ώστε να συζητηθεί το ζήτημα.

Ο κ. Πέτρος Τατούλης παρενέβη, κάνοντας ένα σχόλιο για τη δημοκρατική λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, με τον κ. Σκαντζό να του ζητεί να ανακαλέσει και τον κ. Τατούλη να ανταπαντά ότι ο πρόεδρος θα έπρεπε να ντρέπεται. Ο κ. Πετράκος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει προκύψει με την ανάκληση των περιβαλλοντικών όρων των Μονάδων 3 και 4 στη Μεγαλόπολη από το ΣτΕ, ζητώντας ανακοίνωση για το θέμα εκ μέρους του ΠεΣυ και ψήφισμα.

Ο κ. Σκαντζός απάντησε ότι ο κ. Νίκας έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους εργαζομένους της ΔΕΗ την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 15:30, ενώ έχει ζητηθεί και η θέση της κυβέρνησης. Ο κ. Πετράκος επεσήμανε ότι μιλά όχι για το κεντρικό θέμα του κλεισίματος των μονάδων, αλλά για το κατεπείγον της ανάκλησης των αδειών.

Ο κ. Νίκας απάντησε ότι θα κάνει η Περιφέρεια ό,τι είναι δυνατόν.


3 Σχόλια

Τι να κανει η Περιφερεια ρε παπου; Αφου ο πολιτικος σου προισταμενος εχει αποφασισει για το θεμα. Για να δουμε θα πας κοντρα;

@00:00 - Η οικονομική πραγματικότητα έχει αποφασίσει για την τύχη των μονάδων της ΔΕΗ. Για την περιοχή όμως υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να βρουν απασχόληση οι κάτοικοι.

Παύλο συμφωνώ. Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση όμως θα έλεγες αλλά και εσύ και ο Νικας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.