Συνάντηση Συλλόγου Τριτέκνων Μεγαλόπολης με Διευθυντή Ορυχείου ΔΕΗ

Συνάντηση Συλλόγου Τριτέκνων Μεγαλόπολης με Διευθυντή Ορυχείου ΔΕΗ

Νοέμβριος 27, 2014 - 09:51
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο χώρο της διεύθυνσης Λ.Κ.Μ. μεταξύ του προέδρου Αποστολόπουλου Νικόλαου, του ταμία Μπάζιου Δημήτριου του συλλόγου τριτέκνων ο ΑΡΚΑΣ και του διευθυντή του Λ.Κ.Μ. κύριο Γίδη Κωνσταντίνο . Στην συνάντηση κατέθεσε ο πρόεδρος του συλλόγου τα προβλήματα που δημιουργούνται στο περιβάλλον κυρίως από τα αιωρούμενα σωματίδια από τον χώρο αποθέσεων των αδρανών υλικών. Συζητήθηκε ο τρόπος αποφυγής της μη μετακύλησης των εργασιακών προβλημάτων στην οικογένεια και ειδικότερα στα παιδιά.

Ζητήσαμε την συνεργασία της διεύθυνσης για την δημιουργία ημερίδας για την προβολή της οικογενειακής οικονομικής ανάπτυξης και επαγγελματικής δημιουργίας από το λιγνίτη και γύρω από αυτον . Συζητήσαμε ιδιαίτερα τα προβλήματα των επαγγελματιών μελών μας της Μεγαλόπολης και απαιτήσαμε οι προμήθειες να γίνονται από την πόλη μας . Ο διευθυντής κύριος Γίδης Κωνσταντίνος μας άκουσε με μεγάλη προσοχή και μας είπε ότι είναι και προσωπικό δικό του στοίχημα η καλή λειτουργία και συνεργασία μεταξύ της διεύθυνσης των κοινωνικών ομάδων και του δήμου Μεγαλόπολης. Ένα παράδειγμα είναι ότι στα δίμηνα θα προσληφτούν κατά 90% από Μεγαλόπολη και Αρκαδία. Ο σύλλογος δίνοντας μάχη για την καθημερινότητα βρίσκεται μπροστά από τα γεγονότα και φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα για τα μέλη του.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.