Συνεδριάζει το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας

Συνεδριάζει το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας

Μάιος 25, 2018 - 14:30
0 σχόλια

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Τρίτη 29  Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου),

σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 68 & 69 του Ν-3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Τροποποίηση της υπ’ αριθμό 73/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί «Έγκρισης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για το έργο «Εργασίες διαμόρφωσης εισόδου και ολοκλήρωση ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων στην Τοπική Κοινότητα Ωριάς του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

Τροποποίηση της υπ’ αριθμό 74/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί «Έγκρισης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για το έργο «Εργασίες ανάπλασης και διαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων στην Τοπική Κοινότητα Καστρίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

Έγκριση της 2ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Τσιμεντοστρώσεις - τοιχία αντιστήριξης στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Γεωργίου – Αγίας Σοφίας – Πλατάνας – Στόλου – Πλατάνου – Χαράδρου - Σίταινας – Καράτουλα – Καστρίου - Μεσορράχης και Καστάνιτσας.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος - Αντιδήμαρχος

Έγκριση του 2ου τακτοποιητικού ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Τσιμεντοστρώσεις – τοιχία αντιστήριξης Τοπικών Κοινοτήτων Αγίου Ανδρέα, Κορακοβουνίου, Κουτρούφων και Πραστού».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος – Αντιδήμαρχος

Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος των Τοπικών Κοινοτήτων Παραλίου Άστρους και Αγίας Σοφίας.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.