Συνεχίζει τη δράση του ο «Μαραντόνα της Αρκαδίας», καταζητούμενος για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Συνεχίζει τη δράση του ο «Μαραντόνα της Αρκαδίας», καταζητούμενος για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Φεβρουάριος 04, 2019 - 10:56
0 σχόλια

Ο Ένο Μάτα, πρώην παίκτης της Δόξας Μεγαλόπολης, πίσω από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο την Πέμπτη στην Αθήνα

Ο Ένο Μάτα, γνωστός και ως ο Αλβανός «Μαραντόνα της Αρκαδίας», φέρεται να εμπλέκεται στην ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε την Πέμπτη σε κοσμηματοπωλείο επί της λεωφόρου Μεσογείων 6. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος έπιασε τον καταζητούμενο για την υπόθεση δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (δείτε ΕΔΩ), τη στιγμή που έμπαινε σε αυτό παριστάνοντας τον πελάτη για να ακολουθήσει ο κουκουλοφόρος συνεργός του με το αυτόματο όπλο.

Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2018 σε ληστεία κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου, ο 33χρονος είχε αφήσει σημείωμα προς τους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι ήταν και αυτός θύμα μαζί με τον ποινικολόγο, παραδεχόμενος ότι κάνει ληστείες αλλά επισημαίνοντας ότι δεν είναι εκτελεστής.

Ο Ένο Μάτα έπαιζε στην ποδοσφαιρική ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης, και κατηγορείται από κοινού με τον Ιμπραχίμ Μπραχιμάι ως φυσικοί αυτουργοί για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.