Συσπείρωση ολόκληρης της Αρκαδίας για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και «ντου» στο υπουργείο

Συσπείρωση ολόκληρης της Αρκαδίας για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και «ντου» στο υπουργείο

Απρίλιος 09, 2019 - 23:10
2 σχόλια

Να αποσυρθεί το άρθρο του νομοσχεδίου που αφορά στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, και να ασκηθεί μια αυξανόμενη πίεση τις επόμενες μέρες πρότεινε ο κ. Παυλής ύστερα από τις προτάσεις των επικεφαλής και των δημοτικών συμβούλων.

Να αναφέρουμε ότι αύριο στις 11:00 θα γίνει συνάντηση εκπροσώπων του ΠαΠελ φορέων της Αρκαδίας, επικεφαλής των παρατάξεων και εκπρόσωπου από την Περιφέρεια, προκειμένου να συνταχθεί το τελικό κείμενο που θα παραδώσει η αντιπροσωπεία από την Τρίπολη στο υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα διαβεβαιώσεις, την Πέμπτη 11 Απριλίου η επιτροπή και όσοι επιθυμούν, θα μεταβούν στην Αθήνα και θα απαιτήσουν συνάντηση με τον υπουργό.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αύριο, όταν θα συνταχθεί και το ψήφισμα.


2 Σχόλια

Εδώ και τώρα απόσυρση του επαίσχυντου νομοσχεδίου για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Εμπρός, παιδιά για ένα Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου φως επιβλητικό και άπλετο της γνώσης. Και μια διόρθωση πρέπει να κάνετε, είδα στην νέα μορφή των σχολών ότι δεν υπάρχει ο όρος επιστημών στην σχολή της Καλαμάτας, η σχολή είναι Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών και όχι ξερά σπουδών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.