Τελικοί αγώνες τένις του Τουρνουά «Φιλία» στον Σ.Α.Τ

Τελικοί αγώνες τένις του Τουρνουά «Φιλία» στον Σ.Α.Τ

Ιούλιος 27, 2015 - 16:20
0 σχόλια

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 19.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί αγώνες του τουρνουά τένις  «Φιλία» που έλαβε μέρος  τον μήνα Ιούλιο  στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. Οι τελικοί αγώνες θα περιλαμβάνουν τον τελικό ανδρών, τον τελικό του consolation  group καθώς και αγώνες κατάταξης για την τρίτη και τέταρτη θέση  των παραπάνω  κατηγοριών. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού εκτός της μεγάλης συμμετοχής τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν σε ένα ευχάριστο χωρίς εντάσεις  κλίμα και δόθηκε η ευκαιρία και σε νέους  παίκτες να συμμετάσχουν σε τουρνουά τένις  για πρώτη φορά.  

Πολλά τα δώρα για τους συμμετέχοντες στο τουρνουά όπως διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία και συγκεκριμένα δύο διανυκτερεύσεις στο Grekis Hotel στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, στο Chara Houses στο Σκουτάρι Λακωνίας, στο Arcadia Design Hotel & στο Αρχοντικό Κορδοπάτη στο Δάρα Αρκαδίας καθώς και πλούσια δώρα από τις επιχειρήσεις Δουβή κοσμήματα, Κτήμα Καλόγρη, Φαρμακείο Ευάγγελου Νταιφώτη, Φαρμακείο K.A. Καμπυλαυκά, Φαρμακείο Γκιντώνη στο Λεβίδι, εστιατόριο «Ο Μίμης» στην Βλαχέρνα , εστιατόριο Villa Incognito,  «Ναταλία» Nails and beauty salon, Ragazzi Βασίλης Παπαγιαννόπουλος.   

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Σ.Α.Τ. καλούν όλους τους φίλους του τένις να παρακολουθήσουν τους τελικούς αγώνες του τουρνουά.

Δελτίο Τύπου

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.