Θανατηφόρο τροχαίο - Νεκρός ένας 39χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο - Νεκρός ένας 39χρονος

Αύγουστος 03, 2019 - 22:09
16 σχόλια

Ανήμερα των γενεθλίων του έχασε την ζωή του ο άτυχος 39χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Αυγούστου κοντά στην Αγία Τριάδα στον Αχλαδοκαμπο .

Ύστερα από την σύγκρουση μηχανής και ΙΧ αυτοκινήτου έχασε την ζωή του ένας 39χρονος.

Τα αίτια του ατυχήματος προς το παρόν είναι άγνωστα.

Φωτογραφία αρχείου

Το argonafplia.gr αναφέρει :

Δεν είχε την τύχη με το μέρος του σήμερα ημέρα των γενεθλίων του ο 39χρονος που τράκαρε σήμερα το απόγευμα στον Αχλαδόκαμπο.

Συγκεκριμένα ο Τριπολιτσιώτης οδηγός μοτοσυκλέτας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Αχλαδοκάμπου έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, τράκαρε με αυτοκίνητο με συνέπεια τον εκσφεντονισμό του.

Η μηχανή κόλλησε επάνω στο αυτοκίνητο, ενώ ο 39χρονος βρέθηκε μετά από ώρα, αφού είχε πέσει έξω από το δρόμο και σε μεγάλη απόσταση από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους.

Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 18:00 σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου 2019.

Η σωρός μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ Τρίπολης στην Τρίπολη.

Να σημειωθεί ότι σήμερα είχε τα τριακοστά ένατα γενέθλια του , αφού ήταν γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 1980.

 

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

Νικόλα μας καλό παράδεισο φίλε!!!Γιατί,γιατί,γιατί,γιατί....δεν το χωράει ο νους μας!!!

Ευχαριστούμε πολύ τον αναγνώστη για τις αναλυτικές πληροφορίες που μας έστειλε, από λάθος μας είχε γραφτεί πως το ατύχημα έγινε στην Αγία Τριάδα στην Τρίπολη. **Arcadia Portal **

Κριμα και αδικο να φευγουν τετοιοι ανθρωποι απο κοντα μας!!! Οσο και αν περνανε οι ημερες και παλι δε θα μπορω να το πιστεψω

Γιατί ρε Νίκο.....γιατί....γιατί....γιατί.... Κρίμα....!!! Άδικο...!! Κουράγιο στα Ζουζούνια σου όπως μου τα έλεγες.... Γιατί ρε θεεεε....!!!!!

Καλό Παράδεισο παλικάρι, και προς το Arcadia, όταν χάνεται ανθρώπινη ζωή είναι δυστύχημα ,όχι ατύχημα.

Καλο Παραδεισο Νικολα !Το ηθος σου,το χαμογελο σου,και η χρυση σου καρδια θα μεινει στην Μοτοπαρεα μας να σε θυμομαστε,και να σε θαυμαζουμε! Καλο ταξιδι φιλαρακι!

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΙΣΩΣ ΠΗΡΕ ΚΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ Η ΟΤΙ ΜΥΛΑΓΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ κτλ??????

@23.13 Δυστυχως αυτα που υπονοεις, δεν ισχυουν ουτε στο χιλιοστο και καλο ειναι να μη αφηνεις υπονοουμενα διχως να ξερεις το ελαχιστο. Ηταν να συμβει, δυστυχως, ουτε ο Νικος ετρεχε, ουτε το αυτοκινητο πηρε κλειστη στροφη, ουτε η οδηγος μιλαγε στο κινητο.

Ερωτηση προς τον φιλο @12.29. Χωρις να εχω διαθεση για αντιπαραθεση πανω σε τετοια ειδηση και με τοσο πονο, αν δεν παραβιασαν οι δυο οδηγοι τον ΚΟΚ, που μπορει να οφειλεται η συγκρουση δυο οχηματων? Σε εξωγενεις παραγοντες? Μου φαινεται λιγο περιεργο και δυσκολο αλλα η εξηγηση μπορει να βοηθησει τους υπολοιπους, ειδικα οσους οδηγουν στον επικινδυνο αυτο δρομο.

Επισης καλο ειναι ως μεσο ενημερωσης, δε θελουμε λεπτομερειες, αλλα για τα βασικα να λετε ακριβως τι εγινε συμφωνα με το ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικη & Αστυνομια και οχι συμφωνα με μαρτυρια καποιου τυχαρπαστου, γιατι αυτα που γραφετε δεν εγιναν ουτε στο ελαχιστο. Δυναμη στους δικους του & βοηθεια στα μικρα του Νικολα μας που δε θα ξαναδουν τον λατρεμενο πατερα τους!!!

ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΧ .ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.