Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους

Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους

Φεβρουάριος 22, 2020 - 22:44
7 σχόλια

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα βράδυ 22 Φεβρουρίου 2020 γύρω στις 8μμ, όπου άνδρας 51 ετών, κάτοικος του Δήμου Τρίπολης, έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους.

Το τροχαίο συνέβη κοντά στο χωριό Προσήλια όπου ο άτυχος άνδρας, έχασε κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες, τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

07:42 Για ποιον το γράφεις ρε μεγάλε το μήνυμα; Γιατί ο "Μητσάκος" από κει που βρίσκεται πλέον, χλωμό να το διαβάσει. Του λες που του λες "καλό ταξίδι", ντρέπεσαι να γράψεις το όνομά σου;

Λες άμα μπορεί να το διαβάσει να μην ξέρει ποιος το έγραψε; Αν θες να γράψει ο άλλος το όνομά του γράψε πρώτα το δικό σου.

17:32 Εγώ δεν συλλυπήθηκα κανέναν ρε τούβλο για να γράψω το όνομά μου. Αν το έκανα, θα το έγραφα, για να ξέρουν και κάποιοι συγγενείς του που πιθανόν να διάβαζαν το σχόλιο ότι το έγραψα εγώ

Συλλυπητήρια, συγγενείς που κολλάνε, προσπαθώ να καταλάβω. Τους χαραχτηρισμούς στους επιστρέφω, φαίνεται ότι ταιριάζουν καλύτερα στον χαραχτήρα σου.

Μα καλά, δεν ντρέπεσαι λίγο, που ο άνθρωπος εκφράζει την λύπη του, με τον πιο ευγενικό τρόπο και συ τον βρίζεις; Τίποτα δεν σε δικαιολογει.

η γνωστή «αγαπούλα» είναι πού την λέει σε όλους και χωρίς λόγο... το κακό είναι ότι το πόρταλ δημοσιεύει όλα τα σχόλια του ψυχωσικού αυτού κομπλεξικού ατόμου, και αντίθετα, κόβει όσα σχόλια το ξεμπροστιάζουν, όπως έκανε χτες με δικό μου σχόλιο... για να δούμε, θα το δημοσιεύσετε αυτό;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.