Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού

Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού

Οκτώβριος 22, 2019 - 09:58
2 σχόλια

Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητική δράση για τους Αρκάδες εκτός νομού. Από την Super League και την Basket League μέχρι την Γ' Εθνική και τις τοπικές κατηγορίες σας ενημερώνουμε για τις δικές τους επιδόσεις.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έκαναν οι Αρκάδες μακριά από τον νομό μας

Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναικός): Αγωνίστηκε βασικής και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού με τ την ομάδα του να παίρνει μεγλαλο διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και τον ίδιο να είναι εξαιρετικός αλλά να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 74ο λεπτό.

Γιάννης Καστρίτης (Προπονητής Ηρακλή): Τρίτη νίκη σε τέσεερις αγωνιστικές και πρώτη μακριά από την Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή του Γιάννη Καστρίτη που κέρδισε μέσα στη με 74-87 με την ομάδα του να συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Νίκος Γιαννακόπουλος (Παναιτωλικός): Στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του στο ισόπαλο εντός έρδας 2-2 με την ΑΕΛ με τον ταλαντούχο πορτιέρο να υπερασπίζεται για μία ακόμα αγωνιστική την εστία της ομάδας του Αγρινίου.

Δημήτρης Λαλουδάκης (Βοηθός Προπονητή - Παναργειακός): Ισοπαλία χωρίς τέρματα για τον Παναργειακό στο Άργος με αντίπαλο το Διαβολίτσι για την Γ' Εθνική κατηγορία.

Δημήτρης Χείλαρης (Λάρισα): Ο Λεωνιδιάτης φόργουορντ της Λάρισας αγωνίστηκε χωρίς όμως να σκοράρει έχοντας συμμετοχή στην άμυνα και στα ριμπάουντ με την ομάδα του να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή του Γιάννη Καστρίτη σε ένα παιχνίδι με έντονο Αρκαδικό χρώμα.

Δημήτρης Ζαραφέτας (Σπάρτη): Παρότι βρέθηκε στην βασική ενδεκάδα της Σπάρτης στον αγώνα με το Ναύπλιο 2017 για την Γ' Εθνική ο Δημήτρης Ζαραφέτας αντιακαστάθηκε στο 23ο λεπτό με αναγκαστική αλλάγή με την ομάδα του πάντως να παίρνει σπουδαία νίκη και να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της στη Γ' Εθνική.

Αντώνης Αντωνίου (Ερμής Κορυδαλλού): Ισόπαλος με 1-1 ήρθε ο Ερμής Κορυδαλλού με την Κηφισιά για την Γ' Εθνική. Δεν αγωνίστηκε ο Αντώνης Αντωνίου.

Άρης Σαβούρδος (Προπονητής Ερμή Κιβεριου): Τους τρεις βαθμούς της νίκης άνευ αγώνα πήρε η ομάδα του κόντρα στην Θύελλα Σκαφιδακίου.

Γιώργος Καπράνος/Γιώργος Χρμπαλής/Γιώργος Μπάρλας (Ερμής Κιβερίου): Τους τρεις βαθμούς της νίκης άνευ αγώνα πήρε η ομάδα τους κόντρα στην Θύελλα Σκαφιδακίου.

Παναγιώτης Ζευκιλής (ΠΑΟ Ρουφ): Πρώτη απώλεια για τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ που γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Πανερυθραϊκό. Βασικός ο Παναγιώτης Ζευκιλής έμεινε στον αγώνα μέχρι και το 83ο λεπτό.

Παναγιώτης Σαλαπάτας/Νικήτας Φούφας (ΓΣ Ηλιούπολης): Επιστροφή στις νίκες για την Ηλιούπολη που κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Τιμωρημένος ο Σαλαπάτας, δεν αγωνίστηκε ο Φούφας.

Γιάννης Σταμάτης (Άρης Πηγών): Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε ο Άρης Πηγών του από τον Ορφέα Ελευθερούπολης με τον Λεβιδαίο μεσοεπιθετικό να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα της ομάδας του

Βαγγέλης Σταματόπουλος (Πανσερραϊκός): Την εκτός έδρας ήττα στη ΜΕΝΤ για την ομάδα του Αρκά φόργουορντ με σκορ 69-66 με τον ίδιο να αγωνίζεται χωρίς όμως να σκοράρει.

* Για παρατηρήσεις, ενημερώσεις και οτιδήποτε άλλο θέλετε στην νέα μας αυτή στήλη η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη email: info@arcadiaportal.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.