Την παραίτηση του Λαγού ζήτησε ο Καρώνης για το αδέσποτο με ένδειξη λύσσας στην Τρίπολη

Την παραίτηση του Λαγού ζήτησε ο Καρώνης για το αδέσποτο με ένδειξη λύσσας στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 12, 2020 - 21:16
7 σχόλια

Το θέμα των αδέσποτων έθεσε στο ΔΣ Τρίπολης ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καρώνης, καταγγέλλοντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Λαγό για απραξία, καθώς υπάρχουν τέσσερα περιστατικά επιθέσεων από ένα συγκεκριμένα αδέσποτο, όπως είπε. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο σκυλί είχε γίνει ήδη αναφορά στο ΔΣ Τρίπολης.

Όπως τόνισε ο κ. Καρώνης, το συγκεκριμένο σκυλί ίσως έχει λύσσα, με ό,τι επακόλουθα έχει αυτό, ενώ ρώτησε τον αντιδήμαρχο για το τι κάνει με τη διαχείριση του ζητήματος.

Έβγαλε δόντια και σάλια. Σε ποιο κτηνίατρο το έχετε πάει, τι κάνετε, έχει γίνει η περισυλλογή και ο έλεγχος του σκύλου, έχετε ενημερώσει την πενταμελή επιτροπή;

Ο κ. Λαγός ανακοίνωσε ότι έχει στα χέρια του και έχει ήδη ελέγξει μελέτη σχετική με το έργο της διαχείρισης των αδέσποτων, σημειώνοντας ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν οι περισυλλογές.
 

Εμείς δεν θα βάλουμε αυτόν που είχατε εσείς. Οι περισυλλογές θα είναι σε πολύ χαμηλότερες τιμές, κάθε περισυλλογή θα κοστίζει 60 ευρώ και θα κάνουμε και ένα πρόγραμμα περισυλλογής το οποίο θα ανακοινωθεί άμεσα.

Ο κ. Καρώνης επέστρεψε πιο μαχητικά αυτή τη φορά και ζήτησε την παραίτηση του κ. Λαγού, αφού, όπως είπε, «είναι ανεπαρκής και δεν μπορεί να διαχειριστεί το θέμα και αδιαφορεί για τις επιθέσεις των αδέσποτων στους πολίτες».

Έχουν γίνει 4 επεισόδια σοβαρά και είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την παραίτηση του αγαπητού αντιδημάρχου και την αντικατάστασή του.

Ο κ. Λαγός ύστερα από αυτό έθεσε σε χαμηλό τόνο την παραίτησή του στη διάθεση του δημάρχου προφορικά, καλώντας τον κ. Καρώνη να πάνε μαζί να περισυλλέξουν το αδέσποτο ζώο που προκαλεί τα συμβάντα, τονίζοντας ότι το ζώο δεν είναι άρρωστο και ότι είναι στειρωμένο.

Τον λόγο στη συνέχεια έλαβε ο δήμαρχος κ. Τζιούμης Κώστας κατηγορώντας τον κ. Καρώνη για μη σοβαρότητα.

Έρχεστε εδώ στο ΔΣ και να γνωρίζετε ότι θα μιλήσουμε για την ταμπακιέρα θα μιλήσουμε για τα χρήματα που δαπανήσαμε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην κάνετε τέτοια αντιπολίτευση γιατί η παραταξή σας θα πρέπει να απολογηθεί για το θέμα των αδέσποτων

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Χαχαχαχαχα! Σηκώθηκαν τώρα τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι! Ρε πού τους βρήκαμε όλους αυτούς; Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι. Ρε Καρώνη εσύ θα μιλήσεις για ανεπάρκεια και απραξία; Ρε πάτε καλά εκεί στο παυλέικο; Τι πίνετε; Ληγμένα; Σας φάγαμε στη μάπα 5 χρόνια ρε ανύπαρκτοι πουθενάδες και έχετε το θράσος να βγείτε κι από πάνω; Δηλαδή ο αντιδήμαρχός σας ο Σταματόπουλος ο σκυλάς επί 5 χρόνια είχε μαζέψει και στειρώσει όλα τα αδέσποτα και το πρόβλημα το δημιούργησε 6 μηνών δημοτική αρχή; Ρε είστε σοβαροί; Ουστ *, το στανιό σας ξεφτίλες

Καρώνη και υπόλοιποι πουθενάδες της προηγούμενης πενταετίας, το σκυλί δημιουργεί πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια. Εσείς τι κάνατε;

Ο Ζαφειράκης να προχωρήσει σε εθελοντική περισυλλογή για να γλιτώσουμε τα 60 ευρώ που θα δώσεις, Λαγέ.

"Καλημέρα σε εσάς και τους τηλεθεατές σας" είπε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο κ. Καρώνης σήμερα το πρωί, ένας μικρός Θεούλης.

@ es06054 , οι άλλοι να τρέχουν κι εσύ να παριστάνεις τον έξυπνο του πληκτρολογίου. Να βάλουμε εθελοντές να κάνουν και την αποκομιδή των απορριμάτων τότε. Γέμισε ο τόπος πονηρούς.

@15:21 Τι τηλεθεατές τι ακροατές, ένα και το αυτό. Το "κατέγκειλα" που είπε το άκουσες; Και μάλιστα το εόπε δύο φορές για να το εμπαιδώσουμε, μήπως και δεν το ακούσαμε την πρώτη φορά. Τραγικοί κατσαπλιάδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.