Της αμύνης τα παιδιά στην Α' Αρκαδίας

Της αμύνης τα παιδιά στην Α' Αρκαδίας

Ιανουάριος 15, 2020 - 16:10
0 σχόλια

Λένε πως η άμυνα δίνει τους βαθμούς και η επίθεση το θέαμα με το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας που δίχως καμιά αμφιβολία είναι το πιο ανταγωνιστικό και το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών το κομμάτι των αριθμών να έχει την δική του ξεχωριστή αξία.

Όπως παρατηρείται δύο ομάδες έπειτα από 12 στροφές στο πρωτάθλημα και με την συμπλήρωση ενός γύρου και μιας αγωνιστικής έχουν δεχθεί μονοψήφιο αριθμό τερμάτων και βαυτές είναι ο Πανθυρεατικός και η Δημητσάνα που έχουν παθητικό μόλις 9 τερμάτων.

Στην δευτέρη θέση του σχετικού πίνακα είναι ο πρωτοπόρος Ερμής Μελιγούς με 11 τέρματα παθητικό ενώ μαζί στην τρίτη θέση είναι το Λεωνίδιο και η Τεγέα που έχουν δεχθεί από 12 τέρματα συνολικά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως Πανθυρεατικός και Δημητσάνα έχουν αμυντικό ποσοστό της τάξεως των 0.75 γκολ ενώ κάτω από το όριο του 1 γκολ παθητικό ανά αγωνιστική είναι και ο Ερμής Μελιγούς με ποσοστό 0. 91.

Στην απόλυτη αμυντική ισοροπία είναι και το Λεωνίδιο με την Τεγέα που έχουν 1 γκολ ανα παιχνίδι σε αυτές τις 12 αγωνιστικές με τους Κυνουριατες να το έχουν μεταφράση σε περισσότερους βαθμούς από τους πράσινους ελέω επίθεσης όπως γίνεται και με τον Ερμή Μελιγούς που είναι η πιο παραγωγική ομάδα της Α' Αρκαδίας στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά οι αμυντικές επιδόσεις των 12 ομάδων της Α' Αρκαδίας μετά από 12 αγωνιστικές

Πανθυρεατικός / Δημητσάνα: 12 γκολ παθητικό

Ερμής Μελιγούς: 11 γκολ παθητικό

Λεωνίδιο/Τεγέα: 12 γκολ παθητικό

Ολυμπιακός Λεωνιδίου/Δόξα Μεγαλόπολης: 14 γκολ παθητικό

Μαντινειακός: 17 γκολ παθητικό

Κορακοβούνι: 18 γκολ παθητικό

Απόλλωνας Τυρού: 19 γκολ παθητικό

Ορχομενός Λεβιδίου: 31 γκολ παθητικό

ΠΑΟΚ Τρίπολης: 34 γκολ παθητικό

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.