Τώρα στο κινητό σας όλοι οι ιατροί της Αρκαδίας (pics)

Τώρα στο κινητό σας όλοι οι ιατροί της Αρκαδίας (pics)

Απρίλιος 05, 2019 - 12:38
3 σχόλια

«Κατεβάστε» στο κινητό σας τη χρήσιμη εφαρμογή του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας

Καινοτομεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας με τη δημιουργία μιας πολύ χρηστικής  ηλεκτρονικής εφαρμογής για την εξυπηρέτηση πολιτών και μελών του ΙΣΑ σε θέματα πρόσβασης σε υπηρεσίες και δομές υγείας στην Αρκαδία.

Στον «αέρα» ήδη βρίσκεται η εφαρμογή για τις συσκευές Android, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές iOS.

Κατεβάζοντας εύκολα και δωρεάν αυτή την εφαρμογή μπορείτε να έχετε στο κινητό σας όλες τις πληροφορίες που ενδεχομένως χρειαστείτε για θέματα υγείας.

Βρείτε τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, βρείτε εύκολα το ΑΜΚΑ σας, καθώς και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

Φτιάχνοντας μια λίστα, μπορείτε να έχετε όλους τους ιατρούς της Αρκαδίας, ενώ δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε μια λίστα με τους προσωπικούς σας ιατρούς.

Να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή έγινε με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Όπως δήλωσε στο ArcadiaPortal.gr ο πρόεδρος του ΙΣΑ Βασίλης Ψυχογυιός και ταμίας στον ΠΙΣ, η εφαρμογή αυτή υλοποιήθηκε από πέντε σπουδαστές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.


3 Σχόλια

Όσο δεν συνεργάζεστε με τον ΕΟΠΥΥ στερείτε από τον κόσμο τη δυνατότητα να έχει αξιοπρεπή περίθαλψη. Το κάνετε σκόπιμα, με τακτική μονοπωλίου και με ευθύνη του συλλόγου σας. Είναι ντροπή σας και παραβιάζετε τον όρκο σας. Βάλτε την εφαρμογή σας εκεί που ξέρετε.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ο εοπυυ μια χαρα δομες εχει. Με οσους γιατρους συνεργαζονται εξυπηρευουμαστε αριστα εμεις οι πολιτες. Οι υπολοιποι γιατροι ειπαμε. Μονοπωλιο και δαγκωμα στο σβερκο. Και οσοι δεν εχουν λεφτα να πανε στο νοσοκομειο να περιμενουν μηνες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.