Τρεις θέσεις στον χώρο διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης Αναλήψεως

Τρεις θέσεις στον χώρο διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης Αναλήψεως

Μάιος 23, 2016 - 19:02
0 σχόλια

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς διακηρύσσει την παραχώρηση των παρακάτω τριών (3) θέσεων με ανοικτό διαγωνισμό, του χώρου διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης της «Αναλήψεως», που διεξάγεται κάθε χρόνο, στην έδρα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στο Άστρος:

Θέση (Α) στην αρχή του πανηγυριού, στο αριστερό τμήμα της ανόδου προς Τρίπολη, έμπροσθεν του οικοπέδου Ιωάννου Κουρμπέλη, με πρόσοψη μήκους 18 μέτρων.
Θέση (Β) στον δρόμο ανόδου της εμποροπανηγύρεως προς Τρίπολη, στη συμβολή με το δρόμο προς Δημoτικό Κοιμητήριο – αριστερή γωνία, με πρόσοψη στο δρόμο του πανηγυριού μήκους 6 μέτρων και βάθους 20 μέτρων.
Θέση (Γ) στον δρόμο ανόδου της εμποροπανηγύρεως προς Τρίπολη, στη συμβολή με το δρόμο προς Δημοτικό Κοιμητήριο – δεξιά γωνία εφαπτόμενη του Ε.Π.Α.Λ. με πρόσοψη στο δρόμο του πανηγυριού μήκους 6 μέτρων και βάθους 20 μέτρων.

Αρμόδιο όργανο για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας, είναι η οικονομική επιτροπή (άρθρο 72 παρ.1ε Ν.3852/10).

Αρμόδιο όργανο για τη διενέργεια της δημοπρασίας είναι σύμφωνα με το άρθρο 1 του Π.Δ. 270/81 η Τριμελής Επιτροπή που συγκροτήθηκε με την αριθ. 105/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.