Τρίπολη: Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα - Καθημερινά κλοπές σε οικίες, επιχειρήσεις και οχήματα

Τρίπολη: Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα - Καθημερινά κλοπές σε οικίες, επιχειρήσεις και οχήματα

Ιανουάριος 31, 2020 - 13:19
7 σχόλια

Αυξήθηκε κατακόρυφα η εγκληματικότητα στα χωριά του δήμου Τρίπολης τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Θρασύτατοι δράστες «χτυπούν» χωρίς έλεος σταθμευμένα οχήματα, κλειστές επιχειρήσεις, και σπίτια και αφαιρούν πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα.

Δύο οχήματα από την Κερασίτσα και την Αλέα κλάπηκαν, αλλά οι «σεσημασμένοι» δράστες γνώριμοι στις αρχές, εντοπίστηκαν άμεσα και τα οχήματα επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες, εντός μισής ώρας, μάλιστα, όπως μας είπαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας. Στην περιοχή της Τεγέας οι κλοπές αυτοκινήτων είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, ενώ σε μία περίπτωση ο δράστης πήρε το αυτοκίνητο και... έκοβε βόλτες.

Χωρίς καμία ενόχληση, δράστες διέρρηξαν μικρές επιχειρήσεις επίσης στην περιοχή της Τεγέας.

Επίσης, δύο οικίες στον Άγιο Κωνσταντίνο και στο Παλλάντιο παραβιάστηκαν τις προηγούμενες ώρες.

Οι κάτοικοι της περιοχής της Τεγέας δηλώνουν ανήσυχοι, καθώς τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται. Παράλληλα, το χαλαρό νομοθετικό πλαίσιο ουσιαστικά ακυρώνει τις συλλήψεις των κακοποιών, αφού οι περισσότεροι βρίσκονται και πάλι ελεύθεροι στο πεδίο δράσης τους εντός εικοσιτετραώρου.

Το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων στην περιοχή μας είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι έχει συμβάλει στην κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας. Είναι καιρός οι Αρχές να κινητοποιηθούν.


7 Σχόλια

Η ασφάλεια τους ξέρει γι αυτο τους αφήνει να κανουν ότι θελουν, αλλωστε δεν ανακατευονται με τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ρωμαίους).

Το ίδιο συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ. Ο αριθμός των γύφτων τους επιτρέπει να εγκληματούν χωρίς φόβο ποινής. Διαφορετικά απειλείται η κοινωνική συνοχή διότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους συμπαρασταθούν οι δικαιωματιστές του ΣΥΡΙΖΑ!

Ναι γιατί όταν ήταν το τμήμα ΣΤΑΔΙΟΥ είχαν σκοτώσει το θεριό που γινόταν κάτι και έπαιρναν την ΤΡΊΠΟΛΗ και ερχόταν στη Τεγέα για οτιδήποτε.. Ρε άιντε από κει άχρηστοι ε άχρηστοι που αν σας πεις ο γύφτος '' εσένα σε ξέρω θα σου δειξω εγω όταν βγω'' κατουριεστε πάνω σας!!!

να μαζεψουν το γυφταριο επιτελους,παιρνουν επιδοματα βγαλμενα απτις τσεπες μας κανουν οτι θελουν παντου δεν προσφερουν τιποτα πουθενα δεν πληρωνουν μια πουθενα,ζωη και κοτα.να τους βαζουν μεσα να τελειωνει αυτο το πραγμα,προτιμω να τους πληρωνω στη φυλακη και να κοιμαται ο κοσμος ησυχος απτο να κανουν μια ζωη διακοπες αυτα τα τεμπελοσκυλα εις βαρος ολων μας.

Aν φοβούνται οι ντόπιοι αστυνομικοί μπορεί να κατεβάσουν ΟΠΚΕ από Αθήνα και να τους λιανίσουν ,όπως κατέβασαν ΜΑΤ και ΟΠΚΕ από Αθήνα και λιάνισαν τα γυφταριά σε έναν καταυλισμό στην Μεσσηνία

22.03@ Μαζι σου ειμαι συμφωνω να κανουνε ενα ντου χωρις να εχει ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ η δικη μας Ασφαλεια,και να τους λιανισει τα πλευρα..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.