Τρίπολη: Απέναντι στα «μπαλώματα» της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό η ΑΔΕΔΥ (vid)

Τρίπολη: Απέναντι στα «μπαλώματα» της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό η ΑΔΕΔΥ (vid)

Φεβρουάριος 11, 2020 - 13:30
0 σχόλια

Στην Τρίπολη βρέθηκε κ. Παπαναστάσης Χρήστος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας ενόψει της Πανελλαδικής Απεργίας της 18ης Φεβρουαρίου 2020.

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων σωματείων του Νομού Αρκαδίας όπου συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δημόσιο Τομέα, αλλά δόθηκε και συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας κ. Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος, ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Αγησίλαος Μαρίνης και ο γραμματέας κ. Μακαρούνης Δημήτριος υποδέχθηκαν τον κ. Παπαναστάση και συζήτησαν μαζί του όλες τις λεπτομέρειες για την απεργιακή κινητοποίηση.

Ο κ. Μαρκόπουλος στον χαιρετισμό του μίλησε για τους στόχους της Νομαρχιακής, τονίζοντας ότι μόνο με την ενότητα και τη διεκδίκηση μπορούμε να πάμε μπροστά.

Θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα και θα αναδείξουμε τα ζητήματα που έχουν προκύψει με το Ασφαλιστικό

Ο κ. Παπαναστάσης μίλησε για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό και για το τι αυτό περιλαμβάνει, ζητώντας από τη Νέα Δημοκρατία να τηρήσει όσα έχει υποσχεθεί προεκλογικά για την κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου.

Τα μπαλώματα που φέρνει η κυβέρνηση μας βρίσκουν απέναντι

Η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί:

Την κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου (Ν4387/16) και όλων των αντιασφαλιστικών μνημονιακών νόμων, την Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης, την  πλήρη κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων και τη δημόσια, καθολική, υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση.

Έφη Καστραντά

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τρίπολη: Ενημέρωση των εργαζόμενων του Δημόσιου Τομέα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.