Τρίπολη: Απολύμανση στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας (pics)

Τρίπολη: Απολύμανση στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας (pics)

Μάρτιος 18, 2020 - 10:30
2 σχόλια

Την  18-03-2020  η  Ένωσή μας πραγματοποίησε απολύμανση στους χώρους του κτιρίου που  στεγάζονται οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας με μέριμνα του Δήμου Τρίπολης.

 Απολυμάνθηκαν χώροι όπως τα κρατητήρια καθώς επίσης και γραφεία στα       οποία εισέρχονται καθημερινά πολίτες.

Για ακόμα μια φορά  η φυσική  και πολιτική ηγεσία του κλάδου μας είναι απούσα τη στιγμή που οι Αστυνομικοί είναι αυτοί που θα κληθούν πρώτοι να αντιμετωπίσουν   οποιοδήποτε περιστατικό εμφανιστεί, είναι αυτοί που θα είναι στην πρώτη γραμμή, είναι αυτοί που ανακλήθηκαν οι άδειές τους για όλους τους προαναφερόμενους      λόγους .

Η ηγεσία μας μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει ούτε ένα γάντι, ούτε μία μάσκα, ούτε ένα απολυμαντικό, όταν την ίδια ώρα αρκετές δημόσιες υπηρεσίες που δεν εμπλέκονται άμεσα έχουν προμηθεύσει το προσωπικό τους με τα αναγκαία  είδη.

Αναμένουμε να σταθούν επιτέλους όλοι στο ύψος των περιστάσεων τις κρίσιμες αυτές ώρες.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Τελικά ποιος μερίμνησε η ένωση σας ή ο Δήμος;Έτσι για να ξέρουμε που θα δώσουμε τα μπράβο.

Pd σημασια εχει οτι εγινε απολυμανση. Εγω καταλαβαινω οτι μεριμνησε η Ενωση να κανει απολυμανση ο Δημος. Μπραβο σε ολους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.