Τρίπολη: Δηλώσεις Αχτσιόγλου για την ΔΕΗ και τα εργασιακά (vid)

Τρίπολη: Δηλώσεις Αχτσιόγλου για την ΔΕΗ και τα εργασιακά (vid)

Φεβρουάριος 08, 2020 - 22:15
5 σχόλια

Στην Τρίπολη βρέθηκε η Έφη Αχτσιόγλου, τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου.

Η κυρία Αχτσιόγλου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, απαντώντας επίσης σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που είχαν να κάνουν μεταξύ άλλων με το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ.

Ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο εντοπισμός αδυναμιών της διακυβέρνησης και των αιτίων τους, με στόχο την άσκηση δυναμικής αντιπολίτευσης και αποτελεσματικότητας την επόμενη φορά που θα αναλάβουν τη διακυβέρνηση, είπε.

Σχολιάζοντας την παρούσα πολιτική κατάσταση, έκανε λόγο για ανεπάρκεια της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει φλέγοντα ζητήματα.

Σε ό,τι αφορά τις εσωκομματικές εξελίξεις θεωρεί πως όσο πιο μαζικός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο πιο ριζοσπαστικός, πιο δημιουργικός και πιο αποτελεσματικός θα είναι.

Για την ΔΕΗ είπε: "Συνολικά η διαχείριση της κυβέρνησης ήταν προβληματική. Αρχικά εκχώρησε, ξεπούλησε δίκτυα σε ιδιωτικά συμφέροντα. Δεύτερον, προχώρησε σε αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, επιβαρύνοντας τα ελληνικά νοικοκυριά.  Τρίτον,  κατάργησε τα  εργασιακά δικαιώματα μειώνοντας τους μισθούς  και τέλος δεν έχει σχέδιο για την απολιγνιτοποίηση.  

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τρίπολη: Δηλώσεις Αχτσιόγλου για την ΔΕΗ και τα εργασιακά


5 Σχόλια

Ποτε ξανα αριστερα τωρα το μάθαμε.. Αντε ξυπνα το αφεντικο σου γιατι κοιμάται στο αεροπλανο..

@23:06 καλά ότι πεις... όταν δεις τον Κούλη να σου παίρνει το σπίτι και το μισθό θα τα πούμε...

14:14 Τις δηλώσεις τις έκανε πριν κόψουν την πίτα και πριν αρχίσουν να χορεύουν βρε ηλίθιο κατασκεύασμα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.