Τρίπολη: Κλείνει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Βοσυνιώτειο Ίδρυμα

Τρίπολη: Κλείνει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Βοσυνιώτειο Ίδρυμα

Ιανουάριος 03, 2020 - 10:42
21 σχόλια

Δυσοίωνα τα νέα για τον Βοσυνιώτειο Βρεφονηπιακό σταθμό Τρίπολης καθώς οι εργαζόμενες για ακόμη μία φορά είναι απλήρωτες και έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βρεφονηπιακός Σταθμός που στεγάζεται στο Βοσυνειώτειο Ίδρυμα βρίσκεται λίγο πριν από το οριστικό τέλος του.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γιώργος Σαμαρτζής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας ενημέρωσε ότι οι εξελίξεις για το μέλλον του Ιδρύματος, ύστερα και από την επίσχεση εργασίας, θα συζητηθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο κ. Σαμαρτζής μας διαβεβαίωσε ότι τα παιδιά που ήταν εγγεγραμμένα δεν θα μείνουν χωρίς σχολική στέγη, αφού ήδη έχουν επιτευχθεί οι προσπάθειες απορρόφησής τους σε άλλους παιδικούς σταθμούς του δήμου Τρίπολης.

Κλείνοντας να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχει ληφθεί κάποια επίσημη απόφαση για το κλείσιμο του Βοσυνιώτειου ακόμα, αλλά  η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί δεν επιδέχεται κάποιας βελτίωσης.

Ειδήσεις: 

21 Σχόλια

Να τα στειλουν τα παιδάκια στην Αλέα Τεγέας που εχει μόνο 2 παιδάκια μπας και κρατηθεί και αυτός ο σταθμός ανοικτός διαφορετικά θα κλείσει σύντομα.

εδω κλείνουν παιδικοι στην πολη και εσυ μας λες για την Αλεα να βοηθήσουν οι γονεις απο την Τεγεα σε αυτο και να μην τα πηγαίνουν τα παιδια τους στους παιδικους στην Τριπολη ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ!!!

Η Δημοτική αρχή τι έχει να μας πει για την κατάρρευση των παιδικών σταθμών ποιος είναι υπεύθυνος τελικά;

ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ 50 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 5 (ΠΕΝΤΕ). ΚΑΛΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

@14:26 ΕΓΩ "ΚΑΛΩ" ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ..

Πριν προλάβετε να τα βάλετε με τον Τζιούμη, με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να διαβάσει πως καμία Δημοτική Αρχή από το 2012 και μετά δεν έδωσε οριστική λύση στο πρόβλημα αυτού του παιδικού σταθμού. Επιπλέον, ο τρόπος λειτουργίας είναι ειδικού καθεστώτος λόγω του κλειροδοτήματος ενώ παλιά δημοσιεύματα θέλουν κακή διαχείριση έως και 20 χρόνια πριν, αυτά, τώρα μπορείτε να συνεχίσετε.

εδω μιλάμε για κακοδιαχειριση χρόνων , για απλήρωτους εργαζομενους επίσης επι σειρα ετών και σας φταίει ο Τζιούμης ! Ξυδάκι ! πλέον υπάρχουν πολλών ειδών, διαλέχτε! και όσο για το κλείσιμο της ΚΕΔΗΤ είναι μονοδρομος επίσης απο λάθη προηγούμενων δημοτικών αρχων...

Ο Τζιούμης πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο είπε ποσά χρέη είχε το Βοσυνιωτειο τον Σεπτέμβριο. Γιαυτο θα απολογηθεί ο Παυλής κι ο Σμυρνιώτης που τα δημιούργησαν; Θα ακολουθήσει κι ο εισαγγελέας. Όπως και στην ΚΕΔΗΤ

Έργο Τζιούμη και αυτό. Κώστα από τη μέρα που ανέλαβες δεν άφησες τίποτα όρθιο!!! (ΒΛΕΠΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ, ΤΩΡΑ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ)

@09.57 μεγάλε έχεις πάρει σβάρνα τα σάιτ και λες το ίδιο πράγμα. Πες μας κι εμάς πως να βγάζουμε 0,60/comment να συμπληρώνουμε μεροκάματο

Ο Τζιούμης φταίει για τις ... του Παυλή; Έλεος ρε καραγκιόζηδες, έχετε ξεφύγει εντελώς.

9.57 Ότι και καλά τώρα θέλεις να μας πείσεις ότι φταίει ο Τζιούμης που έκλεισε το Βοσυνιώτειο αισχρό τιποτένιο παπαγαλάκι. Μήπως φταίει επίσης ο Τζιούμης και για την ΚΕΔΗΤ; Μόνο επί δημαρχίας Τζιούμη υπήρχαν και τα δύο. Ούτε ο Σμυρνιώτης, ούτε ο Παυλής φταίνε για τίποτα ε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.