Τρίπολη: Σάλος με φωτογραφία υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με όπλο - Η απάντηση του υποψηφίου (vid)

Τρίπολη: Σάλος με φωτογραφία υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με όπλο - Η απάντηση του υποψηφίου (vid)

Ιούνιος 21, 2019 - 13:14
20 σχόλια

Σάλος έχει προκληθεί από το φωτογραφικό στιγμιότυπο που είδε το φως της δημοσιότητας και παρουσιάστηκε στην εκπομπή του κ. Μπελόγιαννη στον σταθμό Best, στο οποίο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καθώς χαιρετά το πλήθος σε προεκλογική συγκέντρωση και σηκώνει το χέρι, «αποκαλύπτει» το όπλο που έχει ζωσμένο.

Τη φωτογραφία σχολίασε ο κ. Μπελόγιαννης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αποδίδοντας βαρείς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό του, και στρέφοντας τα πυρά του για ακόμα μία φορά στην περιφερειακή αρχή Τατούλη.

Ο θιγόμενος υποψήφιος απάντησε, σύμφωνα με το ppress.gr:

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού (20-6-2019) κεντρικού δελτίου ειδήσεων του περιφερειακού σταθμού Best, o τηλεοπτικός εισαγγελέας της Καλαμάτας και σεσημασμένος τελεσίδικα για απάτες Νίκος Μπελογιάννης με στοχοποιήσε προσωπικά με χαρακτηρισμούς βασιζόμενος στη άγνοια που τον διακατέχει.

Ο τηλεοπτικός επικοινωνιολόγος του κ. Σαμαρά και του κ. Βλάση (βουλευτή Αρκαδίας) κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Για να του λύσω τις απορίες και προκειμένου να του γνωστοποιήσω τα γεγονότα ενημερώνω τον σεσημασμένο απατεώνα κ. Μπελογιάννη ότι το όπλο το κατέχω νόμιμα και μάλιστα την άδεια μου την έχει παραχωρήσει το κράτος. Ο λόγος της κατοχής είναι η δις απόπειρα δολοφονίας εις βάρος μου από ανθρώπους του σιναφιού του. Δηλαδή μπράβους, συμμορίες και απατεώνες του ποινικού κώδικα.

Ο σεσημασμένος και τελεσίδικα καταδικασμένος για ΑΠΑΤΕΣ κ. Μπελογιάννης πέφτει στη παγίδα να στοχοποιεί ανθρώπους με άκρως προσωπικά κριτήρια και εκμεταλλευόμενος μια άτυχη στιγμή.

Επειδή ο ίδιος κινείται στον υπόκοσμο από τα νυχτερινά μαγαζιά έως τους μπράβους έχει τη λανθασμένη εντύπωση πως έτσι κινούνται όλοι οι νομοταγείς πολίτες.

Οι προσωπικές του δικαστικές περιπέτειες οι οποίες εκτείνονται σε όλο το φάσμα του ποινικού κώδικα (ΑΠΑΤΕΣ, ΠΛΣΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) και για τις οποίες έχει καταδικαστεί πολλάκις του επιτρέπουν να λειτουργεί με θράσος απέναντι στη νομιμότητα.

Η συμμορία που επικαλείται ο τηλεοπτικός επικοινωνιολόγος είναι απόρροια της φαντασίας του. Και σε αυτή την περίπτωση ο κ. Μπελογιάννης κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια…

Εάν επιθυμεί να ψάξει για συμμορίες ας ξεκινήσει κοιτώντας τον εαυτό του στον καθρέφτη αλλα και τα πολιτικά αφεντικά του. Να είναι σίγουρος ότι την έννοια της λέξης συμμορίας θα την δει προσωποποιημένη.

Video: 

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ BEST 20-6-2019


20 Σχόλια

Δε νομίζω πως θίγεται ένας άνθρωπος του περιθωρίου όταν του το επισημαίνεται. Η έκφραση "γούστο μου και καπέλο μου και καουμποηλήκι μου" από τέτοιους προήλθε.

Όταν το newsarcadia "τέλειωνε" την Εύη Τατούλη για να βγει στις εκλογές του 2015 ο Βλάσης με το "...οι γ....οι οι Αρκάδες" γαργάρα ο Μπελόγιαννης. Αλλά τότε αν θυμάμαι καλά - ο Μπελόγιαννης - τα **ε ακόμα από τον Τατούλη

ΞΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΠΡΑΒΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΙΩΝΕΙΣ

Δεν ξεχνάμε Κώστα Βλαση ποιος φταίει που βγήκε ο γιατρός δήμαρχος. Το μαύρο έρχεται. Θα βγει ο Γιαννακόπουλος στην Αρκαδία να το θυμάσαι αυτό.

Και μετά ουρλιάζει η μελαχρινή μουστόγρια πως για την ήττα του Σμυρνιώτη φταίει ο Βλάσσης και ο Τσιαμούλος.

Το όπλο το είχε στην επίσημη εκδήλωση του Γιάννη; Ανάμεσα σε παιδιά... ΚΑΙ σε απλό κόσμο... Τι άλλο θα δούμε.

Κρίμα Γιάννη που συνεδεσες αυτόν τον άνθρωπο με τον συνδυασμό μας... Και μετά μας φταίνε οι αλλοι

Φίλος του Βλασάκου ήταν μέχρι πρότινος. Αυτός τον είχε επικοινωνιολόγο. Μη τρελλαθούμε κι όλας.Ολη μέρα έβριζε Πέτρο και Εύη με εντολές **. Τα ξεχάσαμε;

Τέλειωσε ο Π...ς τις συσκέψεις με τους δικηγόρους του και έπιασε το πληκτρολόγιο.

Δις απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του λέει, γι' αυτό κυκλοφορεί με το περίστροφο πάνω του σε κοινή θέα και σε εκδήλωση με τόσο κόσμο και κυρίως με παιδιά. Ώπα ρε διάσημε, που δεν ξέρεις ούτε το όνομά σου να γράψεις και θέλουν και να σε δολοφονήσουν κιόλας! Σιγά μη σκίσεις το καλσονάκι που φοράς, γιατί για παντελόνια ούτε να το συζητάς. Καλσόν και κουκούλα. Κανονικά, αν υπήρχε αστυνομία, θα έπρεπε να τον είχε μπουζουριάσει μεμιάς. Με τόσα αισχρά που γράφει πάντως μέσα από το μπ####λο του και τόσους ***που κάνει, είναι θαύμα που είναι ακόμα *

Λογικό να εκλέξουν τόσο συνετοί και μετρημένοι βιοπαλαιστές σαν τους λαικατζήδες μια τέτοια προσωπικότητα για Πρόεδρό τους.

20;21 Ο εικονιζόμενος "κύριος"δεν έχει καμία σχέση με τις λαϊκές αγορές τής πόλης μας.Δραστηριοποιητε σε εποχιακά πανηγύρια με "γνωστή" δράση

Για το πλαστό πτυχίου, την υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος, η επιλεκτική πολιτική μείωσης προστίμων στο ΝΠΔΔ ....ο "κύριος" .....ο απολυμένος.... τι σχέση έχει με τον Βουλευτή? ρε Μπελογιάννη, εκεί γιατί μούγκα ρε φίλε;

Και ο Πασχάλης το είπε στιγμιαίο λάθος και την πατησε. Εσυ να δούμε με την *ατυχη στιγμή*!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.