Τρίπολη: Στα χέρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου τα κτίρια του Ψυχιατρείου (pics,vid)

Τρίπολη: Στα χέρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου τα κτίρια του Ψυχιατρείου (pics,vid)

Ιούλιος 29, 2019 - 21:00
9 σχόλια

Μεγάλη μέρα χαρακτήρισαν οι ομιλητές την 29η Ιουλίου 2019, ημέρα μεταβίβασης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, μπροστά από τον  Ι.Ν. του Αγ. Σπυρίδωνος, πραγματοποιήθηκε η τελετή για  τη μεταβίβαση του Ψυχιατρείου στο Πανεπιστήμιο.

Με τον τρόπο αυτόν δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο Πανεπιστημιακό Campus υψηλών προδιαγραφών που θα αναβαθμίσει το Δημόσιο Πανεπιστήμιο και τον αναπτυξιακό του ρόλο στην περιοχή.   

Οι ομιλίες ξεκίνησαν με τον ο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητή Αθανάσιο Κατσή και τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Καθηγητής Πέτρο Τομάρα, που και ήταν οικοδεσπότες της τελετής.  

Μεταξύ άλλων, χαιρετισμό απεύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Αλέξανδρος, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας  Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο  Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής κ. Ανδρέας Παπαντωνίου, ο πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας Χρήστος Τσιμόγιαννης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και ταμίας του Πανελληνίου Ψυχογιός Βασίλης, καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στα χέρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου τα κτίρια του Ψυχιατρείου


9 Σχόλια

Ερωτήσεις αδαούς: ο μητροπολίτης με ποιά ιδιότητα παρίσταται; του παραδίδοντος, του παραλαμβάνοντος ή του εντός εκτός και επί τα αυτά; 2) ο γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ έπαυσε να είναι ακόλουθος του δημάρχου; 3) το ** new entry?

Τι σύγχρονο campus να γινει αυτο το ερείπιο που θελει γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή; Τι πνευματικό Ίδρυμα να στεγάσει που θα στοιχειώνουν οι ζωές των δυστυχων τροφίμων που πέρασαν από εκει; και το πιο βασικο, αποκομμενο απο το συγκρότημα του υπαρχοντος Πανεπιστημίου. Γιαυτο δεν θα προτιμησουν ποτε την τριπολη οι υποψηφιοι φοιτητες.

Σύντροφε Προβατόπουλε ο Σεβασμιώτατος ήταν εκεί να κάνει προσευχή μήπως αλλάξει αυτη η πόλη μαζί με τους κατοίκους και τους άρχοντες ,και για ανακούφιση του πόνου του Πέτρου τώρα που θα αφήσει την καρέκλα !!

22:43 Έχει και τα έχει απλωμένα και σε φασκελώνει χάνε

Θέλουν να διώξουν το Πανεπιστήμιο από το Άλσος Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται τώρα και είναι η καλύτερη περιοχή της Τρίπολης. Διαφορετικά, γιατί δεν ενισχύεται το ήδη υπάρχον campus με καινούρια κτήρια; πιο πολύ δε θα συνέφερε; οι φοιτητές δε θα μπαίνουν στην Τρίπολη ούτε για καφέ, όσοι έρθουν δηλαδή.

Anonymous 14:12 Η λέξη "χαμένος" γράφεται με ένα "μ", τούβλο. Η λέξη "βλαμμένος" όμως γράφεται με δύο. Ως τέτοιος, θα έπρεπε να το γνωρίζεις καλά. Όμως, τι χαμένος, τι βλαμμένος; Καμμένο (ουπς! πάλι δύο "μ") χαρτί είσαι έτσι κι αλλιώς. Από χιλιόμετρα φαίνεται..

17:15 Αχ αγάπη μου, έχεις δίκιο! Πώς το έκανα αυτό το λάθος, ο βλαμμένος; Συμπάθα με, τον καημένο τον καμμένο. Μάλλον από την ταραχή μου, γιατί μου λείπεις τόσες μέρες κι επιτέλους ανταμώνουμε και πάλι, χάρη στον τύπο με τα χέρια... Τι ωραία που ξαναβρεθήκαμε. Έχω μια ιδέα: να φτιάξουμε ένα σπιτάκι για τα δυο μας να στεγάσουμε την αγάπη μας! Ε, τι λες κι εσύ; Τα τούβλα τα βάζω εγώ. Εσύ φέρε μόνο τη λάσπη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.