Τρίπολη: Τα ασθενοφόρα ευχαρίστησαν με σειρήνες τους πολίτες (vid)

Τρίπολη: Τα ασθενοφόρα ευχαρίστησαν με σειρήνες τους πολίτες (vid)

Μάρτιος 25, 2020 - 18:49
24 σχόλια

Στα μπαλκόνια βγήκαν έντρομοι οι κάτοικοι της Τρίπολης το απόγευμα της 25ης Μαρτίου καθώς μία ομάδα τεσσάρων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ με τους φάρους αναμμένους, γυρνούσαν στους δρόμους της πόλης.

Όπως αποδείχθηκε όμως ήταν μία ευχάριστη «αναστάτωση» καθώς τα πληρώματα των ασθενοφόρων με ηχητικά σήματα στη «διαπασών» έστειλαν ευχές για την ημέρα στους πολίτες. Επίσης θέλησαν έτσι να ευχαριστήσουν τους πολίτες για την αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση που επιδεικνύουν στον καθημερινό αγώνα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.
 

Χρόνια πολλά σας ευχαριστούμε που μένετε σπίτι. Ακολουθείτε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr "Τρέλαναν" την Τρίπολη τα ασθενοφόρα

Arcadia Portal.gr Ασθενοφόρα ξεσήκωσαν την Τρίπολη


24 Σχόλια

Τι "ευχαριστώ" ήταν αυτό που με πέταξε από τους καναπέδες, νομίζαμε ότι έγινε κάτι κακό.

Πάτε καλά?... Θέλετε να μας αφήσετε στο τόπο?...

Για κλάματα φίλε. Είναι γελοίο αυτό που ζούμε. Αλλά δυστυχώς είμαστε για κλάματα έτσι που μας κατάντησαν. Να ζούμε την έτσι κι αλλιώς μίζερη λόγω οικονομικών συνθηκών ζωή μας, στα 2χ2 μπαλκόνια μας και ενίοτε να χειροκροταμε κιόλας. Για κλάματα

να ειστε καλα,σας ευχαριστουμε, σε όλες τις πολεις εγινε κατι αντιστοιχο,μονο στην τριπολη αντεδρασαν καποιοι.

Το πιο σωστό θα ήταν να προειδοποιούν πρώτα με μια ντουντούκα, ότι π.χ. το πλήρωμα των ΕΚΑΒ θέλοντας να σας ευχαριστήσει κλπ. κλπ. κάτι τέτοιο τέλος πάντων, για να μην πεταχτεί ο κοσμάκης στον αέρα, νομίζοντας ότι κάτι άσχημο έγινε!

Μπράβο σας παιδιά να σας δίνει η Παναγία δύναμη στο έργο σας! Να είστε καλά και δυνατοί στις επάλξεις!

20:07 Σιγά βρε που κόντεψε να σε αφήσει και στον τόπο! Πολύ εύκολα τρομάζετε μερικοί αλαφροϊσκιωτοι

Το να εχεις τα ηχητικα σηματα εκτακτης αναγκης ενος ασθενοφορου στις γειτονιες μιας ησυχης πολης.. το κατα ποσο διαδιδει το αισθημα του "σας ευχαριστουμε που ακολουθατε τις οδηγιες" ειναι αποριας αξιο. Μαλλον το αντιθετο καταφερατε τρομο-πανικο και ανησυχια.

Το ότι 4 ασθενοφόρα, έστω για λίγα λεπτά, σε περίοδο έκτακτης ανάγκης έκαναν βόλτες και του κεφαλιού τους, δείχνει ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ τουλάχιστον. Η διοίκηση τους τι λέει, είχαν την αδειά της για αυτό που έγινε; Ξέρετε για μερικά λεπτά χάνονται ζωές...

Εαεις οι πικροχολοι και πικροχολες δεν εχω αλλη λεξη να σας πω εισαστε η ντροπη

Τι μιζερια αυτη η πολη τελικα.Απαραδεκτοι να θυμωνετε με τα ασθενοφορα γιατι σας ταραξαν την οικογενειακη σας γαληνη.Αυτοι που τρεχουν ολη μερα να σωσουν κοσμο οταν εσεις ξυνετε τα π...ρια σας στον καναπε.Ρε Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος σε αυτη την πολη,δεν βαζετε μυαλο αλλιως να εκτιμησετε την ζωη και την αξια της,

μάλλον πρέπει να είσαι με την διοίκηση. αλλά κ να γινόταν κάτι θα ήταν ποιο γρήγορα στο περιστατικό γιατί ήταν μέσα στην πόλη .αλλα σε το έχεις το προβληματάκι μάλλον.

Γιατί τόση γκρίνια; κι εμείς ανησυχήσαμε για λίγο μέχρι να καταλάβουμε τί συμβαίνει, αλλά ήταν για καλό! Αν υπήρχε άμεση ανάγκη για ασθενοφόρο είμαι σίγουρος ότι θα έφευγαν επιτόπου, αν και προσωπικά νιώθω πιο ασφαλής να ξέρω ότι 1 ασθενοφόρο κινείται μέσα στην πόλη και θα προσφέρει άμεση βοήθεια, παρά να περιμένει παρκαρισμένο στο νοσοκομείο.

Θυμηθείτε, εσείς που επικροτείτε τόσο εύκολα, πόσες ζωές έχουν χαθεί σε κανονικές συνθήκες επειδή ΑΡΓΗΣΕ το ασθενοφόρο.... Τώρα λέτε, σε έκτακτες συνθήκες, ότι μπορούν να παίρνουν το ασθενοφόρο χωρίς εντολή από το κέντρο τους και να κάνουν σόου; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Ας τοποθετηθεί η ηγεσία του ΕΚΑΒ επί του θέματος.

Δεν ήταν και η καλύτερη ενέργεια δε τέτοιες δύσκολες ώρες που βιώνει ο κόσμος ....

μέχρι να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τί συνέβαινε , πήγε η ψυχή του στην κούλουρη ! Ειδοποιούν πρώτα ρε μαστόρια ......

Εντάξει , αλλά θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχουν και άνθρωποι στην πόλη που το άγχος τους έχει χτυπήσει κόκκινο .... Με ρέγουλα λοιπόν και προπαντός χωρίς σόου !

10:16 Εσύ δηλ που "ξέρεις" όπως λες, και δεν είσαι με την διοίκηση, ότι έγινε έχει γίνει με την διοίκηση να έχει αντίθετη γνώμη; Δηλαδή το ΕΚΑΒ είναι αδιοίκητο στην καλύτερη περίπτωση και ο θεός να φυλάει.. Φανταστείτε να πάρουν τα άρματα οι φαντάροι και να βγούν στο δρόμο επειδή τους λέει ο λαός ΜΠΡΑΒΟ (και το αξίζουν) που φυλάνε τα σύνορα!

Ένα φιάσκο ήταν, μερικοί δηλ οι συμμετέχοντες, έδειξαν ότι είναι "ανυπάκουοι" και "αυθαιρετούντες" με εντελώς επιεικούς χαρακτηρισμούς.

Τελικά είμαστε για κλάματα. Σας ενοχλούν όλα. Μια κίνηση ευγνωμοσύνης εκαναν οι άνθρωποι και λέτε ένα κάρο μ@λ@κιες. Αύριο όμως αν χρειασθεί να τους καλέσετε ....... θα έχετε την ίδιο στάση; η ή θα αρχίσετε τα Τσ.............ια. Προφανώς η ένδειξη αλληλεγγύης που δείχνουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ σας είναι άγνωστη λέξη. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΊ ΚΛΠ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΥΧΡΩΝΟΙ ΗΡΩΕΣ!!!!! ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΙΕΊΣ!!!!

Δεν καταλαβαίνω τη σκέψη σου ρε φίλε 19:15, όταν καλούμε το ΕΚΑΒ για να έρθει, έρχεται ο εργαζόμενος από δική του βούληση η είναι η δουλειά του; Αν εσύ παίρνεις τσ....@..ια για να σου έρθουν τότε καλά κρασιά... ΞΥΠΝΑ! Για τη κίνησή τους τώρα, να βγάλουν τα ασθενοφόρα σεργιάνι, ήταν μεμονωμένη κίνηση μερικών χωρίς έγκριση από κανέναν άρα ΛΑΘΟΣ. Όπως λένε και πιο πάνω, φαντάσου οι φαντάροι να βγουν με τα όπλα στους δρόμους για να μας ανταποδώσουν την ευγνωμοσύνη που τους δείχνουμε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.