Το τρίποντο déjà vu της Δόξας στη Μεγαλόπολη

Το τρίποντο déjà vu της Δόξας στη Μεγαλόπολη

Οκτώβριος 31, 2019 - 15:03
2 σχόλια

Η Δόξα μετράει δύο νίκες στις τέσσερις αυτές αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας όπου και οι δύο είναι στην έδρα της στην Μεγαλόπολη και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0) και με τον ίδιο σκόρερ (Παπαδόπουλος).

Οι κυανόλευκοι με τις δύο εντός έδρας τους νίκες έφθασαν τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ εκτός έδρας δεν πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά μιας και στις δύο τους εξόδους σε Λεβίδι και Λεωνίδιο μετρούν ισάρυθμες ήττες.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης έχει δύο οριακές σε σκορ αλλά σημαντικές σε απότελεσμα νίκες στο σπίτι της κόντρα στην Τεγέα με 1-0 την δεύτερη αγωνιστική και απέναντι στην Δημήτσάνα επίσης με 1-0 για την τέρταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Και στα δύο αυτά εντός έδρας τρίποντα που ήρθαν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο σκορ την επιθετική λύση την έδωσε ο Τόλης Παπαδόπουλος ο οποίος βρήκε δίχτυα για λογαριασμό της ομάδας σε ένα μοναδικό deja vu.

Για την πέμπτη αγωνιστική της Α' Αρκαδίας η Δόξα θα φιλοξενήσει και πάλισ την Μεγαλόπολη αυτή την φορά τον Απόλλωνα Τυρού με στόχο να τριτώσει το καλό στην έδρα της που θα ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.