Τζιούμης: Είμαστε σε επαγρύπνηση για τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στην Τρίπολη

Τζιούμης: Είμαστε σε επαγρύπνηση για τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 12, 2020 - 20:27
18 σχόλια

Θα έρθουν ή όχι πρόσφυγες και μετανάστες στην Τρίπολη; Τα δημοσιεύματα στον Τύπο επανέρχονται στο ίδιο θέμα, αναφέροντας την Τρίπολη ως μία από τις πόλεις όπου θα δημιουργηθούν νέες δομές φιλοξενίας.

Αν κάτι επιβεβαίωσε, πάντως, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, είναι το γεγονός ότι οι πληροφορίες έρχονται από την κεντρική κυβέρνηση με το σταγονόμετρο...

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης κατά την ενημέρωση του Σώματος, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργήσει δομή φιλοξενίας προσφύγων στην πόλη μας.

Όπως είπε, ως σήμερα ούτε από την κυβέρνηση ούτε από την Περιφέρεια υπάρχει πληροφορία ότι θα έρθουν πρόσφυγες ή μετανάστες στην Τρίπολη. «Παρατηρώ ότι από τα κεντρικά δεν δίνουν πολλές πληροφορίες, αλλά μετέφερα την απόφαση που είχαμε πάρει στο ΔΣ, ότι ήδη φιλοξενούμε 400 πρόσφυγες με το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ. Κατανοούμε ότι υπάρχει πρόβλημα στα νησιά, αλλά, έχουμε πιάσει το πλαφόν του 1%. Όταν όλες οι περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας πάρουν το 1% του πληθυσμού τους, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε».

Θα υπάρχει διαβούλευση με τις τοπικές αρχές αν υπάρξει τέτοια βούληση από την κυβέρνηση. Είμαστε σε επαγρύπνηση.


18 Σχόλια

Κύριε δήμαρχε αν ξέρεις και δε λες είσαι πονηρός, αν δεν ξέρεις είσαι λίγος! Διαλέγεις και παίρνεις...

Άντε Δήμαρχε προχώρα να γράψεις ιστορία. Με χρυσά η με μαύρα γράμματα.

Κώστα εαν δεχθείς κ εσυ κ ο Νικας έχετε υπογράψει την πολιτική σας αυτοκτονία. Δε θα το αφήσει ετσι ο κοσμος της Τρίπολης. Ηδη έχουν αρχίσει κ οργανώνουν συγκεντρωσεις.

Να σε δω όταν ξυπνήσεις Τζιουμη και θα είναι έξω από τις πόρτες μας!!! Τότε να σε δω!!!

Νάνι νάνι το πλαφόν δεν φθάνει....(η συνέχεια το φθινόπωρο όταν θα έχει γεμίσει το hot spot Τριπόλεως)

Ο Τζιούμης και ο κάθε Τζιούμης δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε αυτό το θέμα ή σχεδόν τίποτα.Ο εκάστοτε Περιφερειάρχης έχει τον 1ο λόγο.Ολοι οι βουλευτές,ότι τους λέει το κόμμα κάνουν χρόνια τώρα…Εμείς,αν αγαπούσαμε τον τόπο μας-ως τοπικιστές,θα έπρεπε να ψηφίσουμε μόνο Τατούλη.Όχι ότι είναι ο καλύτερος,αλλά είναι Αρκάς.Αφού ψηφίσαμε και Νίκα, θα πρέπει να λουστούμε τις συνέπειες των πράξεων μας.Και μετανάστες θα φέρουν,και την Περιφέρεια θα την πάνε στην Καλαμάτα,και όλα θα γίνουν…Ακόμα είμαστε στην αρχή!Όταν βάζουμε το κομματικό συμφέρον πάνω από αυτό του τόπου μας,είμαστε άξιοι της τύχης μας…

Θα φερουν ειναι σιγουρο.Πληροφοριες θελουν να συμμετεχουνοι μεταναστες στην γιορτη 2021,ως αναπαρασταση των σφαγων,και μετα θα απελαθουν οσοι δεν τηρουν τα νομιμα εγγραφα.. Απλα ντροπη και αισχος,αλλα τα αποτελεσματα θα τα δουμε σε λιγα χρονια τι καταστροφη θα εχουν φερει αυτοι οι ανθρωποι στην ιστορια την θρησκεια τον πολιτισμο μας.Να χαιρομαστε τους Ανθελληνες πολιτικους μας και φυσικα πρωτοι να κλαιμε εμεις για τις επιλογες μας. Μην βιαστειτε να με χαρακτηρισετε Χ>Α.Ελληνας ειμαι και Ελληνες θελω να μεινουν τα εγγονια μου και τα εγγονια τους. Παμε τωρα Πετρινου για καφε,και βλεπουμε!!

Δεν αντέχουμε άλλη μαυρίλα και μαντήλα στη ζωή μας. Οι βουλευτές τι κάνουν, που έχουν εξαφανιστεί, μόνο τα ταξιδάκια ανά την υφήλιο τους ενδιαφέρουν?

Θα πουν : Κούρεμα δανείων στις περιοχές που θα πάνε οι μετανάστες (για να μην αντιδράσουν οι κάτοικοι) και εμείς ως κάτοικοι θα πούμε φέρτε μας κι άλλους ! Μας βλέπω, ο αράπης να μας πηδάει τη γυναίκα και εμείς να παίρνουμε μάτι … δεν πειράζει όμως, έχουμε € !!! Και όποιος φέρει αντίρρηση, είναι Χρυσή Αυγή, αααρε *σα που μας χρειάζεται …

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Κοινότητα Μανταμάδου του Δήμου της Δυτικής Λέσβου αναφορικά με την στρατιωτική σημασία που έχει η έκταση που σχεδιάζει να επιτάξει η κυβέρνηση για τη δημουργία κλειστής δομής μεταναστών. Η Κοινότητα Μανταμάδου του Δήμου της Δυτικής Λέσβου με επιστολή και φωτογραφικό υλικό, επισημαίνει πως η έκταση που επιτάσσει η Κυβέρνηση για να γίνει το Κλειστό Κέντρο προσφύγων - μεταναστών, είναι ο χώρος στον οποίο υπάρχει το υπόγειο διοικητήριο του Στρατού εν καιρώ πολέμου.

βρε τρισαθλιε εμετικέ πυροβολημένε γιώργο, δε φτάνει που γεμίζεις το πόρταλ με τις μπουρδοκινδυνολογίες σου και τα ανεκδιήγητα ψευδώνυμά σου και την τρομολαγνεία κα τους εκφοβισμούς και τους ψυχολογικούς εκβιασμούς σου, τώρα διασπείρεις και ψευδείς ειδήσεις, έτσι;... μάλιστα! θα έπρεπε να ντρέπεσαι... τι προπαγάνδα είναι αυτή και πόσα ψέμματα πια

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ https://www.elkosmos.gr/tha-epidotoyn-eos-1-590-eyro-to-mina-asynod/

Η Τρίπολη έχει δηλωθεί ως διαθέσιμη πόλη από τον πρώην Δήμαρχό της στον Βίτσα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.