Βερβεσός: Με Νενεκούμη στην νέα εποχή το Λεωνίδιo

Βερβεσός: Με Νενεκούμη στην νέα εποχή το Λεωνίδιo

Ιούλιος 30, 2019 - 10:58
28 σχόλια

Το Λεωνίδιο περνάει σε μια νέα εποχή βασιζόμενο στις δικές του και μόνο δυνάμεις, με στόχο την αξιοποίηση των ακαδημιών του, έχοντας ως κύρια και βασική του προοπτική να δημιουργήσει το μέλλον του από μια καινούρια βάση.

Το Leonidion.gr που παρακολουθεί από κοντά το ρεπορτάζ του Λεωνιδίου ξετυλίγει το κουβάρι των εξελίξεων και σας μεταφέρει με εγκυρότητα και ακρίβεια όλα τα θέματα που βρίσκονται αυτή την στιγμή επί τάπητος και είναι στην διαδικασία του προγραμματισμού.

Ένα από τα πιο βασικά ζητήματα που απασχόλησαν το φετινό καλοκαίρι ήταν και αυτό του νέου προπονητή, με τους ερυθρόλευκους τελικά να καταλήγουν στον Γιάννη Νενεκούμη έχοντας μια συγκεκριμένη φιλοσοφία για τους λόγους που παίρνει το χρίσμα και επιστρέφει και πάλι στην ομάδα.

Το Λεωνίδιο κοιτάει μπροστά και είναι έτοιμο για την αναπαραγωγή νέων ταλέντων στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου συνεχίζοντας ουσιαστικά να κάνει αυτό που επί σειρά ετών κάνει με επιτυχία, δίνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα τμήματα των υποδομών του για να μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να περάσει στην νέα εποχή που σχεδιάζει.

Το Λεωνίδιο δεν βάζει στόχο για την επόμενη χρονιά αλλά για επόμενα χρόνια. Επιθυμία αποτελεί η δημιουργία μιας νέας ομάδας με πολλά νέα παιδιά που θα προωθηθούν από τις ακαδημίες και θα είναι ο κορμός έχοντας στο πλευρό τους ντόπιους ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και παραστάσεις που θα είναι η βάση της μετάβασης προς το μέλλον.

Έτσι λοιπόν πάνω σε αυτό το πλάνο το Λεωνίδιο επέλεξε να καθίσει στον πάγκο του ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τις ακαδημίες και που έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του στην πρώτη ομάδα και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Νενεκούμη που επιστρέφει ξανά στην ερυθρόλευκη τεχνική ηγεσία.

Για όλες αυτές τις εξελίξεις αλλά και για την ανάληψη και πάλι από τον Γιάννη Νενεκούμη της τεχνικής ηγεσία της ομάδας, μίλησε στο leonidion.gr ο πρόεδρος του Λεωνιδίου κ. Στράτης Βερβεσός αναλύοντας τον τρόπο και το σκεπτικό της απόφασης αυτής:

"Εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική περίοδο. Με κόπο και πολύ δουλειά έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ακαδημίες πρότυπο, όχι μόνο για τα δεδομένα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου αλλά και ευρύτερα.

Σκοπός των ακαδημιών είναι να πλαισιώνουν και να τροφοδοτούν με νέα ταλέντα τις ομάδες τους. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε ένα νέο ξεκίνημα. Κοιτάμε μακριά έχοντας ορίζοντα εκτός από το παρόν και το μέλλον αυτής της ομάδας. Η απόφαση είναι να στηριχθούμε στα δικά μας παιδιά, να αναδείξουμε τα τμήματα των ακαδημιών μας, να δώσουμε ευκαιρίες και να ανοίξουμε νέους ποδοσφαιρικούς δρόμους σε όλους, δίνοντας κίνητρο και ταυτόχρονα βάζοντας τον σπόρο για το αύριο.

Η δημιουργία μιας ομάδας με παλιούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν εμπειρία και υψηλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις, μαζί με νέους που έρχονται με δίψα και φιλοδοξίες αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της ομάδας μας που από την νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε.

Σε αυτή την νέα εποχή για το Λεωνίδιο ο Γιάννης Νενεκούμης είναι αυτός που θα αναλάβει να συνθέσει το παλιό με το νέο κάνοντας ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο, δίνοντας το κίνητρο της επιτυχίας σε όλους, με την επιλογή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία να είναι απόλυτα συνειδητή, καθώς είναι ένας άνθρωπος που πέρα από τις προπονητικές του γνώσεις διακρίνεται για την εργατικότητα και τον μεθοδικό τρόπο δουλειάς του και γνωρίζει άριστα το dna αυτού του σωματείου, έχει γνώση των ακαδημιών αλλά και την εμπειρία από την πρώτη ομάδα, με εξαιρετικά αποτελέσματα και συγκεκριμένο δείγμα γραφής".

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

28 Σχόλια

Το χειμώνα το συμβούλιο τον συγκεκριμένο προπονητή αποφάσισε να τον απομακρύνει και τον ξαναπερνει. Πρέπει να έχει μεγάλο βύσμα για να μένει

Δεν βάλατε μυαλό με τα περσινά του νενεκουμη,,ξεκινήσατε τα ίδια πάλι,,,θα τσακωθεί πάλι με τα δικά μας παιδιά

Για ποια νέα εποχή λένε ο συγκεκριμένος προπονητής κρίθηκε από το Συμβούλιο ακατάλληλος να συνεχίσει στην ομάδα τον Γενάρη και απομακρυνθηκε με απόφαση του ΔΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ πήρε τν απόφαση να τν κρατήσει,,, τν Ιανουάριο θα τν διώξει πάλι,,θυμίζει λίγο από λεμόνι με Ολυμπιακό,,,οποτε τν χρειαζόμαστε τν φωνάζουν...

οταν εσεις που κριτικαρετε καταφερετε να φτασετε ενα συλλογο στο επιπεδο που ειναι το λεωνιδιο ελατε να τα ξαναπουμε

Εσύ που λες για το επίπεδο γράψε το ονοματάκι σου εγώ βλέπεις επώνυμα σχολιάζω. Μην κρυβόμαστε πίσω από κουρτινακια

15:41 Κι εγώ πού το ξέρω ότι είναι αυτό το όνομά σου ρε αστροπελέκι; Να, έβαλα κι εγώ ένα όνομα, άρα δεν υπογράφω ανώνυμα

Ότι θέλει κάνει ο Βερβεσός γι αυτό τρώτε το κεφάλι σας κάθε χρόνο...πάρε λίγο από τν δόξα πως λειτουργεί τν ομαδάρα μήπως κάνετε προκοπη

Καποια πραγματα που πρεπει να ειπωθουν.1ον:Μεγαλο ποσοστο οσων συμμετειχαν στις τελευταιες 3 θητειες του ΔΣ,οχι ολοι, το επραξε για ιδιον οφελος(μεσο προβολης για εκλογη στο δημοτικο συμβουλιο,συμβασεις συντηρησης γηπεδων κλπ).2ον Σ αυτες τις διοικησεις 2-3 λαμβαναν αποφασεις,οι υπολοιποι κομπαρσοι.Πρακτικες για το παρεακι των 2-3: α)αλλα λεγονται σ ολο το ΔΣ αλλα αποφασιζουμε. β)οποιος εχει διαφορετικη αποψη πολεμειται θεμιτα η αθεμιτα.γ)δινουμε κατευθυνσης καταρτισμου 11αδας για να παιζουν παντα τα δικα μας παιδια.κλπ κλπ.αποτελεσμα υγιως σκεπτομενοι παραγοντες να παραιτουνται

Για καπριτσιο τους η ομαδα να ανεβει Γ' και να ειναι η χειροτερη(βαση βαθμων,αποτελεσματων) ολων των ομιλων.παιχτες να αποχωρουν χολωμενο(πολλοι αναφερουν οτι δεν υπαρχει αξιοκρατια και πρεπει να παιζουν οι δικοι τους).Να αφεθει στην τυχη του το τμημα μπασκετ.κλπ κλπ.3ον Περιβοητες ακαδημιες.παιδικο σε προωρη εξειδικευση(αντρικη προπονηση σε μικρογραφια).τα υπολοιπα γκρουπ με προπονητες χωρις καταρτιση,γνωσεις,παιδαγωγικη βαση.Εισαστε βαθια νυχτωμενοι για τον ρολο και τον σκοπο μιας ακαδημιας.ΥΓ1 Νεα εποχη με παλια υλικα δεν γινεται.ΥΓ2 Κοουτς υπαρχει κ ο αυτοσεβασμος πανω απ ολα.

Ο Μουρίνιο καλά τους δουλεύει -Ποτέ δεν φταίει Οι καλοί σύμβουλοι μόλις καταλάβανε τη παίζεται έφυγαν -Όχι μόνο τώρα -Προκα και Γάλλο πάρτε την ομάδα πάνω σας πριν είναι αργά Καλή πορεία ΑΣΛ

Ως φίλαθλος του Λεωνιδίου παρακολουθώ επί πολλές δεκαετίες από κοντά την πορεία της ομάδας και διαβάζοντας κάποια από τα παραπάνω σχόλια το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι δυστυχώς τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα για ορισμένους. Κάποιοι εκ των σχολιαστών προφανώς έχουν απώλεια μνήμης, ένα είδος επιλεκτικού αλτσχάιμερ θα έλεγα, ή είναι πολυ νεαρής ηλικίας που δεν έχουν ζήσει τις εποχές που το Λεωνίδιο ήταν ουσιαστικά μία μέτρια ομάδα που σταθερά πλασαριζόταν μεταξύ 4ης και 6ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Για να φρεσκάρω λοιπόν την μνήμη των παλαιοτέρων και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, ο προπονητής που σήμερα λοιδορούν αποκαλώντας τον ειρωνικά Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα, ήταν αυτός που με αρωγό τη διοίκηση έφερε το πρωτάθλημα (νταμπλ) ξανά στο Λεωνίδιο μετά από 20 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα χωρίς ήττα σε επίσημο παιχνίδι. Την επόμενη χρονιά η ομάδα που αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική ήταν από τις πιο νεανικές ομάδες της κατηγορίας χρησιμοποιώντας παίκτες που έβγαλαν οι ακαδημίες μας και μόνο αποτυχία δεν μπορείς να καταλογίσεις σε αυτά τα παιδιά που έπαιξαν κόντρα σε επαγγελματίες.

Και για να επιστρέψω στα παθήματα που δεν έγιναν μαθήματα.Δυστυχώς η αχαριστία, η κουτοπονηριά και το κόμπλεξ που διακρίνει ορισμένους παραγοντίσκους που ασχολουνται με τον αθλητισμό στο Λεωνίδιο οδήγησαν σε λάθη που η ομάδα τα έχει πληρώσει πολύ ακριβά. Ολοι γνωρίζουμε τον τρόπο που αποχωρησαν οι Γρηγόρης Σαράντης και Δημήτρης Σουραβλάς που οδήγησαν την ομάδα στην Γ' Εθνική σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα, εξαιτίας όλων αυτών των κομπλεξικών.

Ο Σπύρος Ζήσης με την τεράστια συμβολή στην αναγέννηση της ακαδημίας έφυγε γιατί σε κάποιους δεν άρεσε δήθεν το ύφος τού ενώ ο Μπέκα Κιρβαλίτζε που ήταν πρότυπο επαγγελματία και ο κορυφαίος στην κατάκτηση του νταμπλ, κρίθηκε ανεπιθύμητος από τους "δικαστές" των καφενείων. Επόμενος στόχος τους είναι ο Γιάννης Νενεκούμης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙΔΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ. ΚΥΡΙΟΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Φιλε Λεωνιδιωτη σεβαστες οι αποψεις σου.Απλα δες και την αλλη πλευρα του νομισματος.Η ομαδα οντως πηρε το νταμπλ μετα απο 20 χρονια με μεγαλη συμβολη του προπονητη.Απλα δεν υπηρχε ανταγωνιστρια ομαδα.Το πρωταθλημα ηταν κουρσα για εναν.Η ομαδα αγωνιστηκε στην Γ με ντοπιους αναγκαστικα διοτι αρχικα ειχαν γινει αρκετες μεταγραφες που ως τον Οκτωβρη ειχαν αποχωρησει.Αν δεν μπορεις να σταθεις με ντοπιους ή δεν μπορεις να πληρωσεις επαγγελματιες απλα δεν συμμετεχεις.Κανενα Σαραντη και Σουραυλα δεν εδιωξαν οι ντοπιοι.Οι ανθρωποι επιχειρηματιες ειναι εριξαν οσο λεφτα εκριναν οι ιδιοι κ μετα αποχωρησαν

Το θεμα ειναι πως ειχε θωρακιστει η ομαδα να λειτουργησει ομαλα μετα την αποχωρηση τους και χωρις τα χρηματα τους.Ο Σπυρος Ζησης οντως αναγγενησε τις ακαδημιες απλα αποχωρησε γιατι ενω βρισκοταν στην προπονητικη αφανεια ηρθε στο χωριο πηρε αρκετα λεφτα για 2 σεζον κ μετα επεστρεψε στην συνταξη του.Ο Κιρβαλιτζε εφυγε γιατι ζητησε 50% παραπανω λεφτα απο αυτα που επαιρνε οχι γιατι τον δικασε καποιος.Κ βασικα οταν εισαι επαγγελματιες κλεινεις τα αφτια σε καφενειακα σχολια.Φιλικα παντα.Να εισαι καλα.

ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥ ΕΙΧΕ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΚΜΙΡΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ.

Φίλε Ανώνυμε 15.30, θα σου απαντήσω γιατί γράφεις κόσμια και αυτό μου αρέσει. Δεν ξέρω τι σου έχουν μεταφέρει αλλά τόσο ο Σαράντης όσο ο Σουραβλάς δεν έφυγαν γιατί ξαφνικά τους ήρθς να κλείσουν την κάνουλα με τα χρήματα. Όπως σωστά λες, επιχειρηματίες είναι οι άνθρωποι και πολύ εξυπνοι μάλιστα και πετυχημένοι για να τους πιάνουν κότσο οι κουτοπόνηροι συμπολίτες μας. Ο Σουραβλάς λοιπόν έφυγε μετά τις αντιδράσεις στην απόφασή του να προπονείται η ομάδα στην Αθήνα για να μειώσει τα έξοδα. Αυτό όμως δεν άρεσε αφού στερούσε από κάποιους χρήματα (ενοίκια, φαγητά κλπ.)

Αυτή η ομάδα τα χρωστάει όλα στα 2 με 3 άτομα που έτρεχαν στα δύσκολα χρόνια όταν η ομάδα είχε πέσει στην Α Αρκαδίας πριν 10 χρόνια.Όλοι ξέρουν ποιοί είναι αυτοί..

Πολύ γκρίνια χωρίς λόγο..Η ομάδα να είναι καλά και όλα τα άλλα περισσεύουν.

Όσο για τον Σαράντη, δεν είναι τυχαίο ότι από τότε που άφησε την ομάδα έκοψε τα πολλά πολλά με το Λεωνίδιο και προτιμά να προσφέρει πλέον μόνο σε υποδομές και όχι σε ζεστό χρήμα. Για τον Ζήση είναι ντροπή να μιλάς τόσο απαξιωτικά. Ήταν δεν ήταν στα αζήτητα, ο άνθρωπος ήρθε από το εξωτερικό, δούλεψε και άφησε έργο,Δεν του χάρισε κανείς χρήματα, τα δούλεψε με το παραπάνω.Θα κλείσω με τον Κιρβαλίτζε. Είναι ψέμα ότι ζήτησε αύξηση. Στην πραγματικότητα έφυγε με το παράπονο ότι ποτέ δεν δέχτηκε πρόταση ανανέωσης από την ομάδα. Θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξαναδούμε τέτοιο παίκτη στο Λεωνίδιο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.