Βούτσης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές τον Μάιο

Βούτσης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές τον Μάιο

Οκτώβριος 15, 2018 - 12:50
0 σχόλια

Ανοιχτό αφησε ο Νίκος Βούτσης στο ΘΕΜΑ 104,6 το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές τον Μάιο. «Είναι ανοιχτό να γίνουν εκλογές τον Μάιο, είτε έτσι είτε αλλιώς εξάλλου τότε θα γίνουν τριπλές εκλογές. Εφόσον, όμως, η επιλογή είναι η συνταγματική, δεν έχω κανέναν λόγο προτιμησιακό» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής.

Παράλληλα εξήγγειλε ότι μέχρι το τέλος του 2018 θα ξεκινήσει η διαδικασία της αναθεώρησης του Συντάγματος «γιατί θέλει 2-3 μήνες να εξελιχθεί».

Όσον αφορά την ένταση στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου ο κ. Βούτσης είπε ότι «είναι καλό ότι έχουμε μπει σε μια φάση διευκρινίσεων από όλες τις πλευρές» τονίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός ήταν και είναι πολύ σαφής ότι η συνεργασία με του ΑΝΕΛ συνεχίζεται. Όλα αυτά θα κριθούν στην πορεία. Όταν φτάσουμε στην ψηφοφορία στην Ελληνική Βουλή για τη συμφωνία των Πρεσπών τότε θα ξανασυζητήσουμε».

(ΠΗΓΗ: protothema.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.