Βράβευσε Καλλινικίδη το Ρέθυμνο (pics)

Βράβευσε Καλλινικίδη το Ρέθυμνο (pics)

Φεβρουάριος 06, 2016 - 22:15
0 σχόλια

Η αναμέτρηση του Αρκαδικού με το Ρέθυμνο στην Κρήτη δεν ήταν μόνο ένα μεγάλο και πολύ κρίσιμο παιχνίδι από πλευράς βαθμολογικής αλλά είχε και την δική του ιδιαίτερα ξεχωριστή σημασία για τον Άκη Καλλινικίδης.

Ο έμπειρος φόργουρντ του Αρκαδικού επέστρεψε στο Ρέθυμνο έπειτα από δυο χρόνια και για πρώτη φορά ως αντίπαλος της πρώην του ομάδας με την οποία για τρία χρόνια φόρεσε την φανέλα της στα παρκέ της Basket League ενώ είχε διατελέσει και αρχηγός στην ομάδα του νησιού.

Για τον Άκη Καλλινικίδη το Ρέθυμνο αποτελεί σαφέστατα μία ομάδα που έχει εξέχουσα θέση στην καρδιά και πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι που με την προσφορά του άφησε το στίγμα το ανεξίτηλο και έγραψε την δική ιστορία δέθηκε παράλληλα  πάρα πολύ τόσο με την ομάδα και τους ανθρώπους της όσο και με τη πόλη και τους κόσμου του Ρεθύμνου.

Και επειδή τα αισθήματα είναι αμοιβαία το Ρέθυμνο δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον πάλαι ποτέ αρχηγό του με τους ανθρώπους του συλλόγου λίγο πριν από το τζάμπολ να τον βραβεύουν με τιμητική πλακέτα από μέλος της διοίκηση που του την παρέδωσε για την προσφορά του στην ομάδα στο κέντρο του γηπέδου μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους σε ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό κλίμα.

Η αποθέωση και το ζεστό χειροκρότημα στον Άκη Καλλινικίδη από τους φιλάθλους του Ρεθύμνου όπως και η βράβευση του αποτελούν σαφέστατα ένα δείγμα αναγνώρισης σε έναν αθλητή που τίμησε την φανέλα της ομάδας του και είναι από τους παίχτες που κοσμούν τα Ελληνικά παρκέ.

Τέλος ο Άκης Καλλινικίδης μιλώντας στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την χαρά του για τη επιστροφή του στο Ρέθυμνο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τρέφει αγάπη και ευγνωμοσύνη για την ομάδα, τον κόσμο και την πόλη του Ρεθύμνου και πως για πάντα όσο μακριά και αν βρίσκεται θα είναι στην καρδιά του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.