Χάσαμε τα αυγά και τα Πασχάλια...

Χάσαμε τα αυγά και τα Πασχάλια...

Απρίλιος 17, 2014 - 14:15
2 σχόλια

Παιδιά γεια!!! Τι κάνετε, ετοιμάζεστε για οβελία το ξέρω, γι’ αυτό κι εγώ σας έχω πασχαλινά νέα, για να μη νιώθετε μόνοι αυτές τις Άγιες Μέρες.

Δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά εκτός από τον Πανταχού Θεό υπάρχει και η πανταχού θεά, Αντωνία. Ω ναι, αλήθεια σας λέω, κατάφερε χθες βράδυ κι έπαιζε σε συνεντεύξεις τηλεοπτικές ταυτόχρονα. Μπράβο Αντωνία, κορίτσι μου. Άλλο ένα ταλέντο σου έρχεται στο φως προεκλογικά.

Άγιες Μέρες και το θείο Φως σύσφιξε σχέσεις πρώην…. Αντιπάλων. Αμέ, τι σας λέω θα μου πείτε Πουλοκέφαλος και Γόντικας μετά θερμών χειραψιών, εθεάθησαν πριν λίγες ώρες στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Βασιλείου. Ευτυχώς ο Γόντικας έχει καταλάβει ότι δεν έχουμε Θεοφάνεια αλλά Πάσχα, και δεν κρατούσε μπουκάλι, να …. Αγιάσει πάλι κανέναν εκεί τριγύρω.

Παιδιά εκεί στο Δημαρχείο, πώς την έχετε δει; Απολογισμός μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, έφτασε Μεγάλη Πέμπτη κι ακόμα, τι θα γίνει; Κολάζετε και Άγιο, Άγιες Μέρες. Φτάνει. Τώρα γίνεται απολογισμός ψυχών, τα υπόλοιπα μετά τον οβελία και βλέπουμε. . .

Πολύ πολιτικός είμαι σήμερα και δε θέλω, αλλά τι να γίνει με προκαλούν… Γιατί παραπονιέστε ορισμένοι υποψήφιοι ότι δε σας καλούν για συνεντεύξεις, τα φαντασματάκια μου κι εγώ απ’ όσο ξέρω οι πόρτες των γραφείων, όπου απευθυνθείτε είναι ανοιχτές σε όλους. Γιατί τέτοια πρεμούρα; Τι θα πρέπει δηλαδή να ρίχνει ο κάθε δημοσιογράφος καλάμι να σας ψαρεύει; Στόμα δεν έχετε; Παρακαλετά το θέλετε τον προεκλογικό σας αγώνα, ε δε γίνεται έτσι…

Όλο τα ίδια αναπαράγετε κι εσείς οι πολιτικοί, οικολογία, πρωτογενής τομέας ξανά μανά, φτάνει σκεφτείτε και κάτι άλλο, τουρισμός, μπουρού μπούρου , λεφτά υπάρχουν και τα συναφή… Καμιά φορά αναρωτιέμαι, σε όλους ο ίδιος γραμματέας πλασάρει σημειώσεις..;;; τι πράγμα κι αυτό;

Το άλλο πάλι, ένα άγχος που ‘χε πιάσει τους περισσότερους τι θα γίνει με τα εκλογικά κέντρα. Τσακ, σα μανιτάρια ξεφυτρώνουν από’ δω κι από κει και σε… Περίοπτες θέσεις διαπιστώνω, να φαίνεσθε καλά καλά… Ωραίες επιλογές, δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Τις αφίσες να προσέξετε λίγο, μην πάμε απ’ την οικολογία στη ρύπανση.., όχι τίποτα άλλο τι θα πει και ο Μανώλης μετά, που δεν έχει πλάνο για τα σκουπίδια, και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι και Θεός, ποιος θα μας σώσει;

Γιάννη θα κλείσω μ’ εσένα, ή προσευχόμαστε ή κάνουμε εντύπωση. Τελείωσε το ευχέλαιο και μου σκας, τελευταία στιγμή; Ο παπάς μάζεψε, ο κόσμος έφυγε, οι δηλώσεις τελείωναν και έρχεσαι εσύ μετά; Μην έρθεις  καθόλου αν δεν προλαβαίνεις.

Τελοσπάντων, δε θέλω να κακολογώ κανένα, γιατί νηστεύω και είμαι καλό φάντασμα αυτές τις μέρες γι’ αυτό θα κλείσω με τις πιο θερμές ευχές μου. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

<p>http:// www. koutipandoras.gr/article/111340/hot-doc-issue-50</p>

Δεν είναι το τεντωμένο σκοινί που σπάει. Οι άνθρωποι είναι που ζαλίζονται και μικρόψυχοι, στενόμυαλοι ή δειλοί, πέφτουν στο κενό.