Ξεκινά το έργο μεταστέγασης της Λαϊκής Αγοράς Άστρους (vid)

Ξεκινά το έργο μεταστέγασης της Λαϊκής Αγοράς Άστρους (vid)

Οκτώβριος 12, 2015 - 17:12
0 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Υπογράφηκε σήμετα το συμφωνητικό, ανάμεσα στο Δήμο και την ανάδοχο εταιρεία, για το έργο της μεταστέγασης της Λαϊκής Αγοράς του Αστρους. Ο νέος χώρο βρίσκεται στη δημοτική έκταση απέναντι από το ναό του Αγίου Νικολάου και εκτός απότην ημέρα που θα λειτουργεί εκεί η λαϊκή αγορά, τις υπόλοιπες θα χρησιμεύει και σαν χώρος στάθμευσης.

Το έργο που είχε προϋπολογισμό 800.000 ευρώ, αλλά μετά την έκπτωση στη δημοπράτηση θα στοιχίσει περίπου 450.000 ευρώ (από εθνικούς πόρους – ΠΔΕ), θα ξεκινήσει μέσα σε δύο εβδομάδες και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα είναι έτοιμο σε 6 μήνες.

Πρόκειται για ένα έργο που θα βάλει τέλος στις δυσάρεστες, προβληματικές και επικίνδυνες καταστάσεις με τη λαϊκή αγορά να λειτουργεί σε κεντρικό δρόμο του Αστρους που οδηγεί στην έξοδο για Τρίπολη.

Οπως είπε ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς αυτό το έργο θα αποτελέσει την αρχή μιας σειρά δράσεων στο κέντρο του Αστρους, όπως η ρύθμιση της κυκλοφορίας και η ανάπλαση της πλατείας και των γύρω δρόμων, έτσι ώστε να δοθεί ένας αστικός χαρακτήρας και να οργανωθούν οι εμπορικές χρήσεις.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε στην κάμερα του astrosnews o Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς.

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews Π ΜΑΝΤΑΣ ΕΡΓΟ ΛΑΙΚΗΣ 12 10 15


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.