Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή της φαρμακοβιομηχανίας «DEMO ΑΒΕΕ» στην Τρίπολη (pics)

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή της φαρμακοβιομηχανίας «DEMO ΑΒΕΕ» στην Τρίπολη (pics)

Μάρτιος 12, 2020 - 21:05
6 σχόλια

Ξεκίνησαν οι εργασίες στη ΒΙΠΕ Τρίπολης για τη μεγάλη επένδυση της φαρμακοβιομηχανίας DEMO ABEE, η οποία είχε ανακοινωθεί στο πλαίσιο της έκθεσης «Πελοπόννησος Expo» τον Νοέμβριο του 2019. Σήμερα, λίγους μόλις μήνες μετά την ανακοίνωση, και εξήντα ημέρες ύστερα από την ανακοίνωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για την αγορά των οικοπέδων, τα συνεργεία μπήκαν στον χώρο και ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της μεγαλύτερης επένδυσης στην πόλη μας εδώ και πολύ καιρό.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEΕ ιδρύθηκε το 1965 από τον συντοπίτη μας Σταύρο Δέμο, ο οποίος έγινε ο πρεσβευτής του ελληνικού φαρμάκου στον κόσμο. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση φαρμακευτικών προϊόντων.

Την επένδυση, θυμίζουμε, είχε ανακοινώσει η κόρη του Σταύρου Δέμου στην τιμητική βράβευση που της έγινε στα εγκαίνια της έκθεσης «Πελοπόννησος Expo».

Η DEMO ΑΕ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από  τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF,  του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού. Με πάνω από 2.000 σκευάσματα εγκεκριμένα σε 85 χώρες και πάνω από 900 άτομα προσωπικό, η DEMO στοχεύει στη διατήρηση της ηγετικής της θέσης και στην αξιόπιστη κάλυψη των αναγκών της αγοράς στην Ελλάδα και διεθνώς

Από την επένδυση της εταιρίας στην Τρίπολη, αναμένεται να δημιουργηθούν 800 νέες θέσεις εργασίας.


6 Σχόλια

ΕΝΤΑΞΕΙ . ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΜΟΥ .

Ο Νίκας δεν έφερε άμεσα την επένδυση, αλλά όπως και να χει ο κάθε σοβαρός επιχειρηματίας, σταθμίζει πολλούς παράγοντες πριν προχωρήσει σε μια τόσο μεγάλη επένδυση. Σίγουρα, ένας από αυτούς τους παράγοντες, είναι και η σταθερότητα, ο βαθμός συνεννόησης και η δυνατότητα συνεργασίας με την πολιτική ηγεσία του τόπου. Γι αυτό προφανώς και δεν είχαν προχωρήσει νωρίτερα την επένδυση...

ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Κ. ΔΕΜΟΣ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΠΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ . ΤΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ .... Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ . ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ .

Καμία ιδιαίτερη συνεννόηση. Κανονικά τεμενάδες (για να μην πω τίποτα πιο σόκιν) έπρεπε να του κάνουν να χτίσει το εργοστάσιο. Το ότι θα το πλασάρουν πολιτικά περιφερειάρχης και δήμος ότι "Να, φέραμε επενδύσεις" είναι κάτι παραπάνω από ΣΙΓΟΥΡΟ. Όπως επίσης ότι θα προσπαθήσουν ρουσφετολογικά να βάλουν δικό τους κόσμο. Τι ακούγεται για ολοκλήρωση?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.