Υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής στη Βυτίνα

Υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής στη Βυτίνα

Μάιος 25, 2015 - 18:56
0 σχόλια

Στην Βυτίνα Αρκαδίας και την ευρύτερη περιοχή του Μαινάλου  29-31 Μαίου 2015 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του πρώτου στην Ελλάδα διεθνώς πιστοποιημένου μονοπατιού μήκους 70 περίπου χιλιομέτρων.

Στα πλαίσια των πολλών εορταστικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα , η ταβέρνα "η Παλιά Βυτίνα" υποστηρίζοντας τις εικαστικές τέχνες , παρουσιάζει την υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής της Αφροδίτης Κυριαζή  με θέμα «ο ήχος του χρόνου" και θα αποτελείται από έργα  παλιών οχημάτων που ταξιδεύουν στο χωρόχρονο.

Για την καλλιτέχνιδα Αφροδίτη Κυριαζή τα οχήματα πάντα φάνταζαν ως  πηγή έμπνευσης, οχήματα που ταξιδεύουν αθάνατα στο χρόνο γιατί κουβαλάνε πάντα μαζί τους το βαρύ φορτίο  των ιστοριών των εικόνων και των διαδρομών που έχουν γίνει πλέον για αυτά αναμνήσεις. Οι αναμνήσεις είναι αυτές που τα καθιστούν αθάνατα να ταξιδεύουν αιώνια μέσα στο χρόνο.

Η έκθεση θα λάβει χώρα κατά μήκος του πεζόδρομου, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της Βυτίνας στην παραδοσιακή ταβέρνα "η παλιά Βυτίνα"

 Διάρκεια έκθεσης  29-30-31 Μαίου 2015

 καθημερινά 12:00-22:00μμ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.