Υπέροχη βραδιά με τον Γιάννη Κότσιρα στο Λεβίδι (pics,vid)

Υπέροχη βραδιά με τον Γιάννη Κότσιρα στο Λεβίδι (pics,vid)

Αύγουστος 22, 2017 - 09:09
2 σχόλια

Αυτό το καλοκαίρι, έχοντας στο πλάι του τη Μιρέλα Πάχου, ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζει ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, από το οποίο δεν λείπουν φυσικά και παλιότερα αγαπημένα ή λιγότερο γνωστά τραγούδια.

Ο ΣΣΑ «Ορχομενός Λεβιδίου» θέλοντας να ταράξει και φέτος το καλοκαίρι τα λιμνάζοντα νερά της τοπικής κοινωνίας διοργάνωσε την συναυλία και πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στους εκατοντάδες ακροατές που έσπευσαν να δουν και να ακούσουν τον αγαπημένο τους ερμηνευτή.

Ετσι την Δευτέρα 21 Αυγούστου είχαμε τη χαρά να μοιραστούμε μαζί του μία υπέροχη βραδιά στο Λεβίδι , τραγουδώντας τραγούδια αγαπημένα, δικά του αλλά και άλλων καλλιτεχνών… Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που τραγούδησε κομμάτια των Δημήτρη Μητροπάνου και Λουκιανού Κηλαϊδόνη, γεγονός που ενθουσίασε το κοινό του.

Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, μία ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος, έφερε τη δική της χροιά στη συναυλία με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά.. το ακορντεόν της!

Τον Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου συνόδευσε μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση και πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός: κιθάρα.

Aκολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα στο Λεβίδι


2 Σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης που ήταν; Αν είχε όμως καμμία γουρνοπουλα δωρεάν, θα ήταν όλοι εκεί.

Ο Δήμος Τρίπολης είναι ο μεγαλύτερος διοργανωτής παραδοσιακών και ωραίων πανηγυριών με γουρνοπούλα κλαρίνο και freddo cappuchino. Βέβαια να πούμε και μια αλήθεια ο Δήμος Τρίπολης έχει πολιτιστικό φεστιβάλ αλλά είναι σαν να μην έχει!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.