Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τους φοιτητές - παιδιά των μελών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τους φοιτητές - παιδιά των μελών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Αύγουστος 28, 2019 - 19:24
0 σχόλια

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας  συγχαίρουν όλους τους μαθητές και μαθήτριες που έδωσαν τη μάχη τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις με όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα.

Η ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές για όλους.

Για τους νεοεισερχόμενους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η επιτυχία τους σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Θερμές ευχές αξίζουν και στους γονείς που έδωσαν το δικό τους αγώνα και στήριξαν τα παιδιά τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που με τη μεθοδική δουλειά τους στάθηκαν κοντά στους μαθητές.

Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τους φοιτητές – παιδιά των μελών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας καλεί τους φοιτητές παιδιά μελών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που έχουν εισαχθεί σε σχολές που συνδέονται άμεσα με υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (οικονομικά, διοίκηση επιχειρήσεων, τουριστικά, κ.α) να δηλώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που θα βρουν παρακάτω προκειμένου να λαμβάνουν ενημερωτικά δελτία και να μπορούν να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Επιπλέον τόσο τα μέλη της Διοίκησης όσο και οι συνεργάτες του Επιμελητηρίου θα είναι στη διάθεσή τους σε τυχόν απορίες, ανησυχίες ή προβληματισμούς, που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.