Υποψήφιος με τη «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη o Δημήτρης Κούρος

Υποψήφιος με τη «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη o Δημήτρης Κούρος

Απρίλιος 13, 2019 - 21:42
7 σχόλια

Ο Δημήτρης Κούρος θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Τρίπολη όπου και φοίτησε στα σχολεία της  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια φοίτησε στα ΙΕΚ Τρίπολης στο τμήμα της Νοσηλευτικής και τελειώνοντας συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές τους στο τμήμα  της Φυσικοθεραπείας έχοντας αγάπη για τον κλάδο της υγείας και αποκατάστασης.

Εργάζεται στο Κέντρο Αποκατάστασης «Παλλάδιο» από το 2016 έως και σήμερα.

Στα πλαίσια της δικής μας αταλάντευτης πίστης στις δυνατότητες των νέων ανθρώπων της πόλης μας να προσφέρουν ουσιαστικά και με καινοτόμες ιδέες στην κοινωνία της Τρίπολης που ονειρευόμαστε, ευχόμαστε στον Δημήτρη καλή επιτυχία στην νέα του προσπάθεια.

Με τελικό στόχο να πάμε όλοι μαζί το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!


7 Σχόλια

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑϊΔΡΩΜΕΝΟΣ........ΜΕ ΤΙΣ Μ........ΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ......

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑϊΔΡΩΜΕΝΟΣ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!!!!!

Διαφωνώ ! Ο Σμυρνιώτης έχει αξίες, και απαράμιλλο ήθος. Ο κόσμος το ξέρει καλά αυτό !

@13:30 Τώρα τί αξίες και τί ήθος μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που βάζει στο συνδυασμό του έναν αισχρό και ελεεινό τύπο ο οποίος ήταν ο χειρότερος υβριστής και πολέμιός του στις προηγούμενες εκλογές, αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να μας το εξηγήσει. Γεγονός είναι πάντως ότι μ' αυτή του την κίνηση θα πρέπει να αρχίσει να αποχαιρετά κάποιες (ουκ ολίγες) ψήφους που θεωρούσε σίγουρες, οι οποίες πλέον θα πετάξουν για να βρουν αλλού "γιατρειά". Τό'πιασες, έτσι Γιάγκο;

15:40 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΓΚΟ ΜΟΥ?????? ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΜΕ!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.