Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρέξτε να προλάβετε: 1500 σπέσιαλ προϊόντα στον Σκλαβενίτη!

Σας αφορά!

11 Δεκεμβρίου 2018 10:17
Τρέξτε να προλάβετε: 1500 σπέσιαλ προϊόντα στον Σκλαβενίτη!

Φρέσκα προϊοντα απο παραγωγους φιλοξενεί ο Σκλαβενιτης στο Μαρουσι, στο πρώτο κατάστημα «Γαστρονομος»

Συνολικα 130 παραγωγοί έχουν τη «γωνιά» τους στο hypermarket του Σκλαβενιτη στο εμπορικό κέντρο Avenue, Κηφισίας 41- 43 σε μια προσπάθεια να ανοιχτει για αυτους χωρίς μεσάζοντες η αγορά της Αθήνας.

Όσπρια φετινής εσοδείας, βιολογικής καλλιέργειας, ρύζια από τη Βόρεια Ελλάδα, μεγάλη ποικιλία από ζυμαρικά, τραχανάδες, κους κους και πλιγούρια από επιλεγμένους συνεταιρισμούς, τρούφα Γρεβενών, ολόκληρη, αλλά και σε φέτες, αποξηραμένα αυτοφυή μανιτάρια, έτοιμες σάλτσες είτε για ντιπ είτε για ζυμαρικά, εκλεκτά μέλια απ’ όλη την Ελλάδα, βότανα και μυρωδικά μεγαλωμένα σε υψόμετρο 1.430 μ., σπιτικοί παραδοσιακοί χαλβάδες, γλυκά του κουταλιού, ψωμί με προζύμι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα σε γ@μ@σ@ ρε! Ωραία ήτανε;": Βίντεο σοκ από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού μέσα στην φυλακή!

Το καταστημα εχει επίσης ελαιόλαδο σε πολλές ποικιλίες και ελιές φυσικής ωρίμανσης χωρίς χημικά. Επίσης παραδοσιακά τυριά απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και γιαούρτια αιγοπρόβεια και κατσικίσια, κρέμες και ρυζόγαλα και αυγά ελευθέρας βοσκής από τη Νάξο. Πέστροφα και σολομό απ’ τον Ταΰγετο, και εκλεκτό κρέας από τα Ακαρνικά Όρη.

Τα εγκαίνια έγιναν την περασμένη Τετάρτη και παρουσίασαν δημιουργίες τους γνωστοί σεφ, όπως ο Κύπριος Χριστόφορος Πέσκιας και ο Κωνσταντινουπολίτης Έλληνας Chef Pâtissier Στέλιος Παρλιάρος.

Προς το παρόν, το παντοπωλείο έχει 1.159 προϊόντα από 130 παραγωγούς και η λίστα μεγαλώνει, ώστε να μπορεί να δώσει έναν τόνο ελληνικότητας στο τραπέζι μας με αγνή, ποιοτική τροφή.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share