Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Kάηκε ολοσχερώς το σπίτι πολύτεκνης οικογένειας στην Ανάβυσσο! (video)

21 Φεβρουαρίου 2018 12:04
Kάηκε ολοσχερώς το σπίτι πολύτεκνης οικογένειας στην Ανάβυσσο! (video)

Μια απίστευτη τραγωδία βιώνουν τα μέλη μιας πολύτεκνης οικογένειας. Τη νύχτα σώθηκαν από πραγματικό θαύμα όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο σπίτι τους στην Ανάβυσσο. Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η μονοκατοικία τους κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από προσώπου γης και τώρα με τη βοήθεια φίλων προσπαθούν να ξεπεράσουν το ισχυρό σοκ.

«Οι ζωές δεν αντικαθίστανται, όλα τα υπόλοιπα… Παραλίγο να κοιμόντουσαν πάνω η Αλεξάνδρα με τα παιδιά, παραλίγο! Αν κοιμόντουσαν επάνω θα είχαν καεί ζωντανοί! Θα είχαν καεί ζωντανοί. Σας Μιλάω ειλικρινά λαμπάδιασε ο τόπος.»

Αυτές οι μισοκαμμένες από τη φωτιά οικογενειακές φωτογραφίες, είναι ότι έχει απομείνει μέσα στα αποκαΐδια, για να θυμίζει ότι εδώ, μέχρι και χθες, ήταν το ζεστό καταφύγιο μιας πολύτεκνης οικογένειας. Ένα σπιτικό γεμάτο ευτυχισμένες παιδικές φωνές και πολύ αγάπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο Βρεττού: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που το άσπρο βαν χτυπάει το αμάξι του τραγουδιστή! Στην δημοσιότητα το αρχείο από τις κάμερες ασφαλείας! (video)

«Έμεναν μόνιμα εδώ και τώρα έχουν καταστραφεί. Τώρα που το βλέπω μέρα έχω σοκαριστεί», λέει φίλη της οικογένειας.

Η εικόνα του καμένου σπιτιού είναι αποκαρδιωτική το μόνο που έχει απομείνει όρθιο είναι το μοιραίο τζάκι που είχε ανάψει φωτιά η οικογένεια για να ζεσταθεί.

Μια γειτόνισσα περιγράφει τις σοκαριστικές στιγμές: «Μια πραγματική κόλαση. Ένα κόκκινο πράγμα παντού φωτιά, στάχτη, φυσούσε βγήκαμε πανικόβλητοι. Είχαν πάθει σοκ οι άνθρωποι. Κοιμόντουσαν. Ο πατέρας ήταν λίγο πιο ψύχραιμος προσπαθούσε να περισώσει ότι μπορούσε. Πήραμε τα παιδιά τους δώσαμε κάτι να φορέσουν. Όλη η γειτονιά προσφέρθηκε να βοηθήσει».

Αν και έχουν περάσει ώρες από τη φωτιά ακόμη καπνίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Μεγάλο ντέρμπι με την σημερινή αποχώρηση! Αυτός ο Μαχητής είναι τελικά εκτός ριάλιτι!

Για την πολύτεκνη οικογένεια του άνεργου καθηγητή της μουσικής η πυρκαγιά στο σπίτι ήταν ισχυρό πλήγμα.

Oι γείτονες ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που συνέβη δίππλα στην πόρτα τους: «Ο γιός μου πήρε τα παιδάκια τα φιλοξένησε να κοιμηθούν, το πρωί είχαν να πάνε και σχολείο».

«Τώρα τι μέλλει γενέσθαι; Δεν ξέρω δεν έχουν τίποτα πλέον…»

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share