Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οικογενειακό έγκλημα στην Αταλάντη: Βρήκαν τον δράστη νεκρό στην αυλή και τη γυναίκα κατακρεουργημένη! (video)

Φρικτές αποκαλύψεις!

14 Ιουνίου 2018 14:50
Οικογενειακό έγκλημα στην Αταλάντη: Βρήκαν τον δράστη νεκρό στην αυλή και τη γυναίκα κατακρεουργημένη! (video)

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Αταλάντης από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε εκεί, όταν ένας 52χρονος επιχειρηματίας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, πώς ο δράστης έφτασε σε αυτό το σημείο. Όλοι τον περιγράφουν ως έναν ήσυχο άνθρωπο, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Οι δυο τους έδειχναν αγαπημένοι και είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις με τους γείτονές τους.

«Όπως κάθε πρωί είχαμε ραντεβού για να πάμε στη δουλειά. Τον περίμενα στη γέφυρα στη Σκάλα Αταλάντης αλλά δεν ήλθε. Τον πήρα στο κινητό, ήταν κλειστό. Τηλεφώνησα στο γραφείο δεν το σήκωνε κανείς. Πήρα τηλέφωνο το κατάστημα που πάει για να πάρει υλικά και μου είπαν ότι δεν είχε φανεί. Ανησύχησα και πήγα από το σπίτι του να δω τι είχε συμβεί. Τους βρήκα και τους δύο νεκρούς», είπε ο συνεργάτης του 52χρονου που βρήκε το ζευγάρι μέσα σε μια λίμνη αίματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη που περνάει στον Λέοντα; Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου! (videos)

Ο ίδιος τόνισε ότι ο άνδρας ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα στη συνεργασία τους, ότι ήταν άψογος επαγγελματίας και φιλήσυχος.

Από την άλλη ξαδέλφη της γυναίκας, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

«Ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια και δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Δούλευαν μαζί στο γραφείο, αλλά αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Μου έλεγε ότι δουλεύει πολύ και δεν έχει κανένα κέρδος. Δεν έδειχνε να τη ζηλεύει. Δεν περιμέναμε να κάνει κάτι τέτοιο, δεν φαινόταν για βίαιος άνθρωπος», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναστάτωση με τον Σκλαβενίτη: Τι συνέβη και βρίσκεται σε δύσκολη θέση! Εργαζόμενοι, ψέματα και...

Συντετριμμένη και η θεία της γυναίκας.

«Μου είπαν ότι τον βρήκαν πεθαμένο στην αυλή του σπιτιού και μέσα στο σπίτι το κορίτσι κατακρεουργημένο. Δεν το πιστεύω πώς έγινε αυτό. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο μυαλό και στην ψυχή του άλλου, αλλά εκείνος φαινόταν ήσυχος. Και η ανιψιά μου ήταν το καλύτερο κορίτσι, ήσυχη και εργατική», είπε.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι προηγήθηκε και έφτασαν τα πράγματα σε αυτήν την τραγωδία.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της γυναίκας, η οποία δεν γνωρίζει την αλήθεια, αλλά πιστεύει ότι ληστές σκότωσαν το παιδί και τον γαμπρό της. Όλους τους βασανίζει ένα τεράστιο «γιατί» και τις απαντήσεις αναμένεται να τις δώσει η αστυνομία.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share