Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: Ο θείος του 29χρονου αδελφοκτόνου τι τον οδήγησε σε στην δολοφονία! (video)

Συγκλονίζει!

19 Νοεμβρίου 2018 13:25
Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: Ο θείος του 29χρονου αδελφοκτόνου τι τον οδήγησε σε στην δολοφονία! (video)

Ένα μήνα μετά την οικογενειακή τραγωδία στο Άργος που συγκλόνισε τον πανελλήνιο έρχονται απίστευτες λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας.

Ο θείος του μίλησε στην εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου. "Κατά την γνώμη μου, κάτι έγινε εκείνη την στιγμή και υπάρχουν κενά στην υπόθεση. Ο νεαρός μεγάλωσε με την μητέρα του, ήταν πολύ ήρεμος έπαιζε μπάλα, μουσική και δεν είχε δείξει πράγματα.

Δείχνει ότι κάτι δεν λειτουργούσε σωστά αυτό που έκανε, Ο Κωνσταντίνος πρέπει να το είχε προσχεδιάσει, στις 3 Οκτωβρίου ήταν τα γενέθλια του. Το είχε σκεφτεί, κατάλαβε τι έκανε και για αυτό μετά αυτοκτόνησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέξτε να προλάβετε: Μαζικές προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα!

Η Στέλλα δεν του είχε δημιουργήσει προβλήματα. Δεν σήκωνε το τηλέφωνο, ήταν κλειστός χαρακτήρας. Πέρασε στο φυσικό τμήμα Θεσσαλονίκης και μετά πήγε στο εξωτερικό να σπουδάσει ιατρική. Από τα χρόνια στο δημοτικό, δεν είχε κάτι να στερηθεί. Ο ψυχικός κόσμος του καθενός δεν ξέρεις τι κρύβει. Όπως τον έβλεπες, ήταν σαν όλα τα παιδιά και δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν με την αδερφή του. Συνεπώς εδώ κρύβεται η όλη ιστορία".

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή, φάνηκε πως ήταν προσχεδιασμένο. Είχε πάρει άδεια από το νοσοκομείο, είχαν φάει όλοι μαζί, έμεινε εκεί το βράδυ και τους έπαιξε πιάνο πριν αρχίσει η κόλαση.

Δείτε το βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share