Χατζησεβαστός: «Στόχος της Μικτής είναι να φτάσει και φέτος ψηλά»

Ο προπονητής της Μικτής Νέων της ΕΠΣΗ αλλά και της Μινωϊκής, Γιάννης Χατζησεβαστός, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το ματς της πρεμιέρας με τα Χανιά στις Μουρνιές, τον φετινό της στόχο, το «Ικάριο» γήπεδο αλλά και την πορεία της «Μπάρτσα» της Φορτέτσας στην Α1 ΕΠΣΗ. 

Η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στο γήπεδο Μουρνιών με αντίπαλο τα Χανιά.

Ο προπονητής της Μικτής Νέων αλλά και της Μινωϊκής, Γιάννης Χατζησεβαστός, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το ματς της πρεμιέρας με τα Χανιά στις Μουρνιές, τον φετινό της στόχο, το «Ικάριο» γήπεδο αλλά και την πορεία της Μινωϊκής στην Α1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιάννης Χατζησεβαστός στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τον στόχο της Μκτής Νέων 

«Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την θετική παράδοση που έχουμε “χτίσει” τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι φτάσαμε στην… πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Φέτος έχουμε ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία και έχουμε δώσει πολλά και δυνατά φιλικά. Στόχος μας είναι να φτάσουμε ψηλά”.

Για τον αγώνα της πρεμιέρας με τα Χανιά

“Θα είναι ένα δυνατό ματς. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί. Τα Χανιά έχουν πάντα καλές Μικτές. Φέτος το καλό είναι οτι προκρίνονται οι δύο πρώτοι από τον Ομιλο”.

Για την παρουσία του στην Μικτή Νέων

“Είμαι ικανοποιημένος  από τα όσα έχει πετύχει η Μικτή. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους. Είμαι δίκαιος με όλα τα παιδιά. Είναι δύσκολο πόστο και στόχος μας είναι να βγάζουμε καλούς παίκτες και χαρακτήρες. Υπάρχει άψογη συνεργασία και με τον Αντώνη Φραγκάκη που είναι στην Μικτή Πάιδων”.

Για το “Ικάριο” γήπεδο

“Έχει πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Θέλει αποδυτήρια και φωτισμό αλλά είναι ένα νέο γήπεδο, που ξέρω οτι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από την ΕΠΣΗ. Η Μικτή πρέπει να έχει το δικό της «σπίτι»”.

Για την πορεία της Μινωϊκής

“Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους βαθμούς. Το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο και δεν έχει φαβορί. Φέτος θα έχει και πλεϊ οφ και πλεϊ άουτ. Προσπαθούμε να βάλουμε στην ομάδα νέα παιδιά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook