Συμφώνησε με Δουλγεράκη ο Ζαρός

Η τρομερή πορεία του Ζαρού στο πρωτάθλημα άνοιξε την… όρεξη στην διοίκηση των “πρασίνων” η οποία ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Απόστολο Δουλγεράκη

Με τη φανέλα του Ζαρού θα αγωνίζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Απόστολος Δουλγεράκης που έδωσε τα… χέρια με τους ιθύνοντες των πρασίνων.

Μάλιστα ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Μινωική πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο με τον Χαμαλάκη.

Ο Δουλγεράκης, τη φετινή χρονιά είχε συμφωνήσει με τον Ηρόδοτο, ωστόσο πριν λίγες ημέρες έληξε την συνεργασία του με τον Ζαρό να κινείται “αστραπιαία” και να παίρνει την υπογραφή του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Ο 20χρονος (15-5-1998) Απόστολος Δουλγερακης, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομαδας μας και μάλιστα αγωνίστηκε στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής κοντρα στη Μινωική.

Ο Δουλγερακης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Εργοτέλη, όπου εγινε και επαγγελματιας, ενώ περασε και απο τον Ηρόδοτο.

Μετά τη λήξη συμφωνίας με.την ομάδα του Ηροδότου, ηρθε σε επαφή με την ομαδα μας, οπου εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί.

“Αποστόλη, σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν!!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook