Μόντι: «Μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο»

Ο ποδοσφαιριστής του Ζαρού τόνισε οτι η ομάδα εκτός από το Πρωτάθλημα, θέλει να διακριθεί και στο Κύπελλο ΕΣΠΗ.

Ο Μόντι Χαλιλάϊ αποτελεί μέχρι στιγμής έναν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας του Ζαρού, δίνοντας πραγματικές μάχες στο κέντρο του κάθε γηπέδου, ενώ έχει πετύχει και τρία τέρματα.

Ο σκληροτράχηλος μεσοεπιθετικός φιλοξενήθηκε στο blog της ομάδας του Ζαρού, λίγες ημέρες πριν το τοπικό ντέρμπι  με την ομάδα των Μοιρών.

Τα όσα είπε:

Η ομάδα πέτυχε ακόμα μια σημαντική νίκη στο Θραψανό, με το νικητήριο γκολ να μπαίνει στα τελευταία λεπτά. Πίστεψες ότι ίσως και να μην κερδίσει η ομάδα;

“Παρότι η ισοπαλία σε μια έδρα όπως το Θραψανό δεν θεωρείται κακό αποτέλεσμα, η ομάδα μας κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα! Δεν πίστεψα σε καμία περίπτωση ότι θα αποχωρίσουμε χωρίς τους 3 βαθμούς από το γήπεδο. Ξέρουμε τις δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα και αυτό μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς!”

Την Τετάρτη η ομάδα θα αγωνιστεί για το Κύπελλο με το Αθλόπολις. Μπορεί ο φετινός Ζαρός να διεκδικήσει κάτι καλό από αυτόν τον Θεσμό;

“Σίγουρα μπορούμε να διακριθούμε και στο θεσμό του κυπέλλου παρότι είναι δύσκολο για μια ομάδα να ανταπεξέλθει και στις 2 διοργανώσεις ταυτόχρονα. Μας ενδιαφέρει και το κύπελλο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο παιχνίδι με το Αθλόπολις”

Έρχεται ένα δυνατό τοπικό ντέρμπι, με την ομάδα όπου αγωνιζόσουν πέρυσι. Οι Μοίρες δεν πραγματοποιούν καλή πορεία μέχρι στιγμής, όμως δεν παύει να είναι ντέρμπι. Τι να περιμένουμε την Κυριακή από το Ζαρό;

“Σίγουρα σ’ ένα τοπικό ντέρμπι είναι δύσκολο να διακρίνεις το φαβορί, αλλά στη συγκεκριμένη στιγμή βλέποντας την κατάσταση των δύο ομάδων, θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα, η ομάδα μας θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook