Δημαράκης: «Στον Γιούχτα χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο»

Ο τερματοφύλακας του Γιούχτα, Bαγγέλης Δημαράκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την επιστροφή της ομάδας στην Γ Εθνική, τον 5ο Ομιλο και το ματς της πρεμιέρας στην Νεάπολη αλλά και τους φιλάθλους της Αρχανιώτικης ομάδας.

Πέρασαν σχεδόν 3,5 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Γιούχτας έπαιξε για τελευταία φορά στην Γ Εθνική.  Την προσεχή Κυριακή η ομάδα των Αρχανών αγωνίζεται στην Νεάπολη στην πρεμιέρα του 5ου Ομίλου.

Ο τερματοφύλακας της Αρχανιώτικης ομάδας, Bαγγέλης Δημαράκηςμίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την επιστροφή του Γιούχτα στην Γ Εθνική, τον 5ο Ομιλο και την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με το ματς στην Νεάπολη αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε o Bαγγέλης Δημαράκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την επιστροφή του Γιούχτα στην Γ Εθνική 

«Mετά από τρία χρόνια επιστρέφουμε στην Γ Εθνική. Ο Γιούχτας πρέπει και αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Τρία χρόνια στο τοπικό ήταν πολλά. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό, έμπειρους παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και νέα παιδιά με φιλοδοξία. Η ομάδα θα πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται. Κάναμε καλές μεταγραφές και έχουμε εξαιρετικό κλίμα”.

Για τον στόχο του Γιούχτα

“Πρώτος στόχος είναι η παραμονή. “Τρώγοντας όμως έρχεται η όρεξη”. Αν έρθει η γρήγορη παραμονή τότε θα διεκδικήσουμε οτι καλύτερο μπορούμε. Η πρώτη 5άδα είναι ρεαλιστικός στόχος και να είμαστε καλά θα τα καταφέρουμε. Δεν θα πούμε “όχι” σε κάτι καλύτερο. Έχουμε και το πρόσφατο παράδειγμα του Ηροδότου”.

Για τον 5ο Ομιλο και την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής

“Το περιμέναμε καιρό να ξεκινήσει. Είχαμε μία μικρή καθυστέρηση αλλά επιτέλους αρχίζει. Ο δικός μας είναι ο πιο δύσκολος Ομιλος από τους οκτώ. Υπάρχουν δυνατές ομάδες. Δεν έχω εικόνα όλων των ομάδων και θεωρώ οτι δεν υπάρχει φαβορί. Και οι Κρητικές ομάδες είναι δυνατές και εύχομαι να πάνε όλες καλά. Εμείς δεν κοιτάμε το πρόγραμμα και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο την νίκη. Ειδικά από τις Αρχάνες δεν θα περάσει καμία ομάδα”.

Για τον αγώνα στην Νεάπολη

“Είναι το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος και θέλουμε την νίκη. Κάθε πρεμιέρα έχει τις παγίδες της και παίζουμε εκτός έδρας κόντρα σε μία καλή και φιλόδοξη ομάδα με έμπειρους παίκτες. Θέλουμε νίκη και μόνο νίκη. Θα δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε”.

Για την προετοιμασία της ομάδας

“Κύλησε ομαλά. Παίξαμε δυνατά φιλικά και σε κάθε ματς ήμασταν και καλύτεροι. Στο τελευταίο φιλικό με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Βρίσκουμε τα πατήματά μας γιατί είμαστε μία νέα ομάδα με 15 μεταγραφές”.

Για την ήττα στο Σούπερ Καπ από τον ΠΑΝΟΜ

“Ήταν ένας άτυπος τίτλος που τον θέλαμε. Δεν τα καταφέραμε αλλά η ήττα μας έκανε καλό. Στην  αρχή οι ήττες σε κάνουν να δουλέψεις περισσότερο για να βελτιωθείς. Το θέλαμε για το πρεστίζ της ομάδας. Χάσαμε και κοιτάμε παρακάτω. Κυρίως μας κόστισε ψυχολογικά”.

Για τον Γιούχτα

“Στην ομάδα χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο. Μας τα προσφέρει όλα. Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Έχουμε απίστευτες εγκαταστάσεις και δυνατή Διοίκηση. Ο κ. Μπουνάκης είναι ένας σωστός  επιχειρηματίας και είναι πάντα δίπλα μας. Δεν το έχω ξανά ζήσει αυτό. Δεν μας λείπει τίποτα. Ο Περιφερειάρχης είναι πάντα κοντά μας. Έχουμε παίκτες στην ομάδα που είναι πολυτέλεια για την Γ Εθνική”.

Για τον ίδιο

“Στόχος μου είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά. Δουλεύω καθημερινά και θέλω να γίνομαι καλύτερος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Στην Γ Εθνική θα έχουμε πολύ… δουλειά στα ματς και σε δύσκολες έδρες που θα έχουμε πίεση. Και ο Κόλλιας είναι είναι καλός τερματοφύλακας και άνθρωπος και με έχει βοηθήσει πολύ”.

Για τους φιλάθλους του Γιούχτα 

“Τους θέλουμε δίπλα μας. Τους έχουμε ανάγκη και θα τους κάνουμε χαρούμενους. Ο κόσμος μας στηρίζει και μας βοηθάει και τον ευχαριστούμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook