Κουσίδης: «Γιατί όχι να μην κοιτάξουμε και το κάτι παραπάνω»;

Ο ποδοσφαιριστής του Γιούχτα, Νίκος Κουσίδης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το που κρίθηκε το ματς με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (1-0), τον φετινό στόχο της ομάδας των Αρχανών και τις συνθήκες που υπάρχουν σε αυτήν αλλά και το ματς των πρώην ομάδων του, ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (3-1).

Ο Γιούχτας ήταν ο νικητής στο Κρητικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής με αντίπαλο την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των Αρχανών, Νίκος Κουσίδης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το που κρίθηκε το ματς με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (1-0), τον φετινό στόχο του Γιούχτα, τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα αλλά και το ματς των πρώην ομάδων του ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (3-1).

Αναλυτικά όσα είπε o Νίκος Κουσίδης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη στο Κρητικό ντέρμπι με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (1-0)

«Ξέραμε οτι είχαμε να δώσουμε ένα δύσκολο ματς. Eυτυχώς πήγαν όλα καλά. Ο καιρός δεν μας βοήθησε και πάρα πολύ, το γήπεδο ήταν βαρύ αλλά έγινε ένα συναρπαστικό ματς. Ο αγώνας κρίθηκε στο γρήγορο γκολ που σημειώσαμε. Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ήταν διαβασμένη, όπως και μεις, αλλά με κατάθεση ψυχής από όλους κερδίσαμε”.

Για την βαθμολογική συγκομιδή του Γιούχτα, τον στόχο της ομάδας και το πρόγραμμα

“Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Είχαμε μία τετράδα αγώνων φωτιά. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν υπάρχει εύκολο ματς και το ξέρουμε. Πρέπει να είμαστε διαβασμένοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Το αξίζουν όλοι η ομάδα να πηγαίνει καλά. Ο κόσμος, η Διοίκηση, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ. Από την αρχή ο στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή. Υπάρχουν όμως καλές βάσεις και γιατί όχι να μην κοιτάξουμε και το κάτι παραπάνω. Ας πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο και βλέπουμε”.

Για το ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά

“Δεν υπάρχει εύκολο ματς ούτε εντός ούτε εκτός. Δεν κοιτάμε τον βαθμολογικό πίνακα και προετοιμαζόμαστε για ένα ακόμα δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Μία νίκη σε ανεβάζει και μία ήττα σε κατεβάζει. Είναι ένα δύσκολο Πρωτάθλημα”.

Για τις συνθήκες στον Γιούχτα

“Είναι ιδανικές για κάθε παίκτη. Ο προπονητής μας δίνει σωστές οδηγίες. Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος είναι στο πλευρό μας. Μας παρέχει τα πάντα. Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει. Όλοι θέλουν να δουν ψηλά τον Γιούχτα”.

Για τον ίδιο

“Το καλοκαίρι οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν σωστά. Γνώριζα τον Μηνά Πίτσο. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Γύρισα στην Κρήτη και δίνω το 100% των δυνάμεών μου για το καλό της ομάδας. Ο Γιούχτας μπορεί να βελτιώσει κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν ήταν ρίσκο για μένα. Ο Γιούχτας με βοηθάει να εξελιχθώ και ως άνθρωπος”.

Για τις πρώην ομάδες του ΟΦΗ – Παναθηναϊκό και το μεταξύ τους ματς (3-1)

“Στο μεταξύ τους ματς ο ΟΦΗ ήτνα καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Είδα βέβαια μόνο το δεύτερο Ημίχρονο. “Χάλασε” το ματς του Παναθηναϊκού και είχε τα τρεξίματα και πίεσε σε όλο το γήπεδο.Ο ΟΦΗ ήταν διαφορετικός από τα άλλα ματς. Είχε πάθος και αποφασιστικότητα. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε καλό δρόμο. Έχει ως βάση Ελληνες παίκτες. Έπαιξα στην ομάδα σε μία δύσκολη εποχή αλλά τώρα όλα είναι καλύτερα. Θεωρώ οτι θα σωθεί. Σε 2-3 χρόνια θα είναι και πάλι στις τοπ ομάδες της χώρας. Ο Παναθηναϊκός ήταν σχολείο για μένα. Είχα εκεί την χαρά να έχω ως καθοδηγητή τον δάσκαλο Γιάννη Σαμαρά. Έμαθα πάρα πολλά από αυτόν. Και σε θέματα ζωής. Μακάρι να ήμουν 15 χρονών και να είχα πάρει και γω τις ευκαιρίες που παίρνουν τώρα τα νέα παιδιά από την ομάδα. Αυτό είναι οτι καλύτερο συμβαίνει”.

Για το μήνυμα που στέλνει στους φίλους του Γιούχτα 

“Τον καλώ να συνεχίσει να έρχεται στα ματς μας. Μας βοηθάει πάρα πολύ, είναι ο 12ος παίκτης μας. Το γήπεδό μας είναι στολίδι και θα χαρούν ποδόσφαιρο. όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook