Η συμβολή του Μηνά Χαλκιαδάκη στη νέα εποχή του ΟΦΗ

48 ώρες πριν την αλλαγή σελίδας στον ΟΦΗ και το Gentikoule αναδεικνύει τον ρόλο του Ηρακλειώτη επιχειρηματία που συνέβαλε τα μέγιστα στις ιστορικές εξελίξεις.

Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης ήταν ανέκαθεν ο άνθρωπος που βρισκόταν δίπλα στον ΟΦΗ. Μπορεί το όνομα του, μέσω των επιχειρήσεων του, να έχει μπει σε κάθε Κρητικό σπίτι όμως ο ίδιος, δεδομένα, βρίσκεται στις καρδιές όλων των φιλάθλων του ΟΦΗ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο κύκλος των επαφών των Ηλία Πουρσανίδη, Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά άνοιξε με τον Μηνά Χαλκιαδάκη. Ο πρώτος μέτοχος που ενημερώθηκε από κοντά για τις επερχόμενες εξελίξεις στον ΟΦΗ ήταν ο Μηνάς Χαλκιαδάκης. Ένας άνθρωπος που τον περασμένο Γενάρη συνέβαλε καθοριστικά προκειμένου η ομάδα να γλυτώσει την διάλυση και παρέμεινε δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι τέλους.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ο Μηνάς Χαλκιαδάκης, με την θετική αύρα που έβγαλε από τις επαφές του με την τριανδρία, ήρθαν και οι μετέπειτα εξελίξεις που συμπαρέσυραν και τους υπόλοιπους βασικούς μετόχους.

Γιατί ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο πως από την στιγμή που ο Μηνάς Χαλκιαδάκης είπε το “οκ”, με την σοβαρότητα που τον διακρίνει και την ευστροφία που έχει ως επιχειρηματίας, οι υπόλοιποι θα ακολουθούσαν εκείνον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook